Aeroporti di Roma flyr høyt som ParkCloud dobler booking vekst

0
30

Fra 2017 til 2018, bestillinger for parkering på Italias største flyplassen, Roma Fiumicino (FCO), Roma-Ciampino (CIA) – som begge er direkte styrt av ADR – økt med 198%, som flere mennesker søker ut online reisetilbud.

Roma Fiumicino Flyplass Parkering.
Roma Fiumicino Flyplass Parkering.
Roma Fiumicino Flyplass Parkering.
Roma Fiumicino Flyplass Parkering.
googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Europeisk flyplass parkering leder, ParkCloud, har ferdigstilt en ny kontrakt med langvarige klient, Aeroporti di Roma, etter en periode med betydelig vekst, som så bestillinger som er mer enn det dobbelte.

Fornyet kunngjøring bygger på suksessen til den forrige kontrakten, som begynte i 2017 etter en vellykkede første året av samarbeidet i 2016.

Fra 2017 til 2018, bestillinger for parkering på Italias største flyplassen, Roma Fiumicino (FCO), Roma-Ciampino (CIA) – som begge er direkte styrt av ADR – økt med 198%, som flere mennesker søker ut online reisetilbud.

Effektivt samarbeid mellom de to selskapene har sett ParkCloud fremme åtte av ADR ‘ s offisielle parkeringsplasser gjennom sine ulike markedsføringskanaler, som inneholder den populære B2C nettstedet, ParkVia – en godt anerkjent forbruker merkevare innen det italienske markedet.

I tillegg til eksponering gjennom ParkVia, ParkCloud sikrer ADR ‘ s bil parker mottar utvidet dekning gjennom sitt flyselskap partnerskap, særlig Wizz Air, Ryanair og en av verdens største flyselskap, grupper, IAG – som omfatter UK flag carrier, British Airways.

Med mer enn 11 000 parkeringsplasser på tvers av de to flyplassene, drivere har en rekke alternativer som består av dekket multilevel terminal parkeringsplasser, ideelt for korte opphold passasjerer som ønsker å parkere nær flyplassen, og friluft og dekket med lange opphold valg, bare en kort busstur til terminalen bygninger – som er gratis for kunder og kjører regelmessig.

Pierluigi Oliva, Leder for Drift og Digital Markedsføring for ADR, sa: “Som et økende antall av våre passasjerer se på hva digital reise kan tilby dem, er det viktig at vår partner nettverk fungerer i samarbeid med oss, og integrere på hvert punkt, slik at vi kan fortsette å tilby passasjerene en førsteklasses reise erfaring.

“ParkCloud ekspertise innen markedsføring til et variert spekter av publikum har aktivert vårt partnerskap for å vokse fra styrke til styrke, som våre kunder kan velge å gjøre gjenta bestillinger med ParkVia, blant andre kanaler. Vi forventer en like velstående sikt for 2019/20 og ser frem til å jobbe med teamet for å bygge videre på dette etablert suksess.”

ADR nylig annonsert posten tall for 2018, med 49 millioner reisende passerer gjennom begge flyplassene i løpet av de siste 12 måneder. En vellykket internasjonal kampanje for å fremme Roma som reisemål, innføring av en serie med direkte flyvninger til nye land, og betydelig vekst i trafikk mellom Nord-og Sør-Amerika og Asia har alle blitt knyttet til økningen i antall.

ADR tilbyr 15% rabatt på langtidsparkering bestillinger med inngang mellom 10 Mars og 15. April.