Aeroporti di Roma vliegen hoog als ParkCloud verdubbelt reservering groei

0
27

Vanaf 2017 2018, boekingen voor het parkeren op Italië ‘ s grootste luchthaven van Rome Fiumicino (FCO), en Rome Ciampino (CIA) – die beide worden rechtstreeks beheerd door de ADR – verhoogd met 198%, als meer en meer mensen zoeken online travel deals.

Rome Fiumicino Airport Parking.
Rome Fiumicino Airport Parking.
Rome Fiumicino Airport Parking.
Rome Fiumicino Airport Parking.
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Europese parkeren op de luchthaven leider, ParkCloud, heeft afgerond van een nieuw contract met lang bestaande klant Aeroporti di Roma, na een periode van aanzienlijke groei, die zag alleen boekingen meer dan het dubbele.

De vernieuwing aankondiging bouwt voort op het succes van de vorige overeenkomst, die begon in 2017, na een succesvolle eerste jaar van de samenwerking in 2016.

Vanaf 2017 2018, boekingen voor het parkeren op Italië ‘ s grootste luchthaven van Rome Fiumicino (FCO), en Rome Ciampino (CIA) – die beide worden rechtstreeks beheerd door de ADR – verhoogd met 198%, als meer en meer mensen zoeken online travel deals.

Effectieve samenwerking tussen de twee bedrijven heeft gezien ParkCloud bevorderen acht van ADR ‘ s officiële parkeerplaatsen door middel van de verschillende marketing kanalen, waaronder de populaire B2C-site, ParkVia – een erkend merk voor consumenten binnen de italiaanse markt.

Naast blootstelling via de ParkVia, ParkCloud zorgt voor een ADR-parkings ontvangen verbeterde dekking door middel van haar luchtvaartmaatschappij partnerschappen, met Wizz Air, Ryanair en één van ‘ s werelds grootste luchtvaartmaatschappij groepen, IAG – die omvat BRITSE luchtvaartmaatschappij British Airways.

Met meer dan 11.000 parkeerplaatsen aan de overkant van de twee luchthavens, stuurprogramma ‘ s hebben een aantal opties waarvan gedekt multilevel terminal parkeerplaatsen, ideaal voor een kort verblijf passagiers die willen om het park dicht bij de luchthaven, in de open lucht en overdekte lang-verblijf-opties, op slechts een korte busrit naar de terminal gebouwen – die is gratis voor klanten en rijdt regelmatig.

Pierluigi Oliva, Hoofd van de Operationele en Digitale Marketing voor ADR, zei: “Als een toenemend aantal van onze passagiers kijken naar wat digitale travel hen kan bieden, is het noodzakelijk dat onze partner netwerk werkt in samenwerking met ons, de integratie van op elk punt, zodat we kunnen blijven bieden de passagiers een eerste-klasse ervaring.

“ParkCloud’ s expertise in marketing om een breed scala van doelgroepen, heeft onze partnerschap om te groeien in kracht, als onze klanten kiezen ervoor om het herhaald boekingen met ParkVia, onder andere kanalen. We verwachten een even voorspoedige termijn voor 2019/20 en kijken ernaar uit om samen met het team verder te bouwen op dit bewezen succes.”

De ADR heeft onlangs aangekondigd record cijfers voor 2018, met 49 miljoen reizigers passeren van de beide luchthavens over de laatste 12 maanden. Een succesvolle internationale campagne ter promotie van Rome als reis bestemming, de introductie van een serie van rechtstreekse vluchten naar nieuwe landen, en een aanzienlijke groei in het verkeer tussen Noord-en Zuid-Amerika en Azië hebben alle toegeschreven aan de stijging in de aantallen.

ADR is het aanbieden van een korting van 15% op lang parkeren boekingen met ingang tussen 10 Maart en 15 April.