Infare verdere sterke punten zijn wereldwijde verkoop team met de benoeming van Charlotte Gassert

0
28

Op Infare, Charlotte Gassert zal leiden van het Europese sales team en beheren van sales en account management voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

BERLIJN – Infare, een wereldwijde marktleider in vliegtickets prijzen intelligence, is het verplaatsen van voor het verdiepen van het inzicht in de behoeften van de klant met de benoeming van Charlotte Gassert als Vice President Sales, Europa.

Gassert brengt met haar een gedetailleerde kennis van de luchtvaartindustrie. Haar meest recente rol was met Etihad Airways als Corporate Sales Manager voor Duitsland leidt de airlines Business Travel Team het implementeren van commerciële initiatieven in de strategische bedrijfs-en handelsschulden. Daarvoor werkte ze bij American Airlines, waar ze bekleedde diverse leidinggevende functies in de Commerciële Organisatie en had de verantwoordelijkheid voor de verschillende sales segmenten en markten binnen de EMEA-regio.

Op Infare, Gassert zal leiden van het Europese sales team en beheren van sales en account management voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Gebaseerd op de bedrijf-kantoor in Berlijn, zij zal rapporteren aan de Chief Commercial Officer Harald Eisenaecher.

Eisenaecher zegt: “Charlotte komt bij ons met 20 jaar ervaring in het geven van de complexiteit van de luchtvaartmaatschappij industrie en haar behoeften, en ik ben ervan overtuigd dat ze zal uitgroeien tot een grote aanwinst voor ons managementteam. Op Infare, we begrijpen het belang van het luisteren naar en leren van onze klanten. Deze focus helpt ons om tools te ontwikkelen die beantwoorden aan de behoeften van alle leden van de reizen van de gemeenschap. Met Charlotte ‘ s expertise in het inzicht in de business intelligence eisen van onze gebruikers, en haar gedeelde toewijding aan het creëren van klantgerichte oplossingen, zullen we zien dat deze focus te verhogen.”

Gassert voegt eraan toe: “Wat me aangetrokken tot Infare was de array van de prijzen intelligence-producten en biedt, waar niet alleen de luchtvaartmaatschappijen, maar ook luchthavens, reisbureaus en bredere reizen bedrijven. Prijzen intelligence is een belangrijk onderdeel van het succes van de reis-industrie bereikt heeft in de afgelopen jaren. Het is van essentieel belang bij het maken van vliegtickets gegevens informatieve en bruikbare leidt tot concurrerende tarieven voor passagiers en zakelijke groei voor reisaanbieders. Ik ben enthousiast om lid te worden van deze technologie-gedreven team dat erkent de voordelen op hoog niveau dat de gegevens inzicht kan brengen.”