Infare ytterligare styrkor är dess globala säljteam med utnämningen av Charlotte Gassert

0
31

På Infare, Charlotte Gassert kommer att leda det Europeiska försäljningsteamet och styra försäljningen och hantering av konton för Tyskland, Österrike och Schweiz.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

BERLIN – Infare, en global marknadsledare inom flyg prissättning intelligens, är på väg att fördjupa sin förståelse för kundens behov och med utnämningen av Charlotte Gassert som Vice President för Försäljning i Europa.

Gassert tar med sig en detaljerad förståelse för flygbranschen. Hennes senaste roll var med Etihad Airways som Företagets försäljningschef för Tyskland ledande flygbolag Business Travel Team genomföra kommersiella initiativ inom strategiska företagsförvärv och handel konton. Dessförinnan arbetade hon på American Airlines, där hon haft en rad olika ledande roller i den Kommersiella Organisationen och hade ansvar för olika försäljningen segment och marknader inom EMEA-regionen.

På Infare, Gassert kommer att leda det Europeiska försäljningsteamet och styra försäljningen och hantering av konton för Tyskland, Österrike och Schweiz. Baserat på bolagets Berlin kontor, hon kommer att rapportera till Chief Commercial Officer och Harald Eisenaecher.

Eisenaecher säger: “Charlotte förenar oss med 20 års erfarenhet av att komplexiteten i flygbranschen och dess behov, och jag är övertygad om att hon kommer att bli en stor tillgång för vår ledningsgrupp. På Infare, vi förstår vikten av att lyssna till och lära från våra kunder. Denna fokusering hjälper oss att utveckla verktyg för att möta behoven hos alla medlemmar av resor gemenskapen. Med Charlotte kompetens i att förstå business intelligence kraven från våra användare data, och hennes gemensamt engagemang för att skapa kundorienterade lösningar, vi kommer att se detta fokus att öka.”

Gassert tillägger: “det som lockade mig att Infare var det spektrum av prissättning intelligens produkter som erbjuds, serverar inte bara flygbolagen, men också att flygplatser, resebyråer och bredare resa företag. Prissättning intelligens är en viktig del av framgången resebranschen har åstadkommit under de senaste åren. Det är viktigt att göra flyg data informativ och värdefull, vilket leder till konkurrenskraftiga biljettpriser för resenärerna och tillväxt för resor. Jag är mycket glad över att delta i denna teknik-drivet team som erkänns på hög nivå fördelar som data insikt kan ge.”