Infare ytterligere styrke sin globale salget team med utnevnelsen av Charlotte Gassert

0
41

På Infare, Charlotte Gassert vil lede den Europeiske salgsteam og styre salgs-og kontoadministrasjon for Tyskland, Østerrike og Sveits.

googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

BERLIN – Infare, en global markedsleder i airfare priser intelligens, er på vei til å utdype sin forståelse av kundens behov med utnevnelsen av Charlotte Gassert som Vice President for Salg i Europa.

Gassert bringer med seg en detaljert forståelse av luftfarten. Hennes siste rolle var med Etihad Airways som Corporate Sales Manager for Tyskland ledende flyselskapene Business Travel Team implementering av kommersielle tiltak på tvers strategisk eierstyring og kundefordringer. Før dette jobbet hun ved American Airlines, hvor hun holdt en rekke lederroller i Kommersiell Organisasjon, og hadde ansvar for ulike salg segmenter og markeder i EMEA-regionen.

På Infare, Gassert vil lede den Europeiske salgsteam og styre salgs-og kontoadministrasjon for Tyskland, Østerrike og Sveits. Basert på selskapets Berlin-kontoret, vil hun rapporterer til Chief Commercial Officer Harald Eisenaecher.

Eisenaecher sier: “Charlotte møter oss med 20 års erfaring av kompleksiteten i luftfarten og dens behov, og jeg er overbevist om at hun vil bli en stor ressurs for vår ledelse. På Infare, vi forstår viktigheten av å lytte til og lære fra våre kunder. Dette fokuset hjelper oss til å utvikle verktøy som svarer til behovene til alle medlemmene av reise samfunnet. Med Charlotte ‘ s kompetanse i å forstå business intelligence kravene i dataene våre brukere, og hennes felles engasjement for å skape kunde-sentriske løsninger, vil vi se dette fokuset øke.”

Gassert legger til: “Det som tiltrakk meg til å Infare var rekken av priser intelligence-produkter tilbyr hotellet serverer ikke bare airlines, men også flyplasser, reisebyråer og bredere reiselivsnæring. Priser intelligens er en viktig del av suksessen reiselivsbransjen har oppnådd i de siste årene. Det er viktig å gjøre flyreise data informativ og praktisk, noe som fører til konkurransedyktige billettpriser for lufttransport av passasjerer og vekst for leverandører. Jeg gleder meg til å være med på denne teknologi-drevet team som anerkjenner høyt nivå fordeler som data innsikt kan gi.”