SCTDA har som mål å øke turismen engasjement i Russland

0
24

Antall besøkende til Sharjah overskredet 392,000 i 2018.

HAN Khalid Jassim Al Midfa, SCTDA Formann.
googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Midt i et stadig voksende antall av russiske besøkende til Sharjah, Sharjah, Handel og Turisme Development Authority (SCTDA) er ytterligere å øke sin tilstedeværelse i Russland turisme sektor følgende økningen i turist-ankomster til den arabiske emiratene som nådde 392, 691 i 2018. SCTDA er å fremme emirat ledende attraksjoner gjennom sitt 20-års deltakelse i Moskva International Travel and Tourism Utstilling (MITT) 2019, som finner sted fra Mars 12 til 14, 2019 på Expo Centre Messeområdet.

Siden UAE lettet entry visa regler for turister, det har vært en økning i antall russiske besøkende til de forente arabiske emirater. I tråd med disse trendene, SCTDA er å utnytte arrangementet popularitet for å markere emirat lokal kultur og forskjellige fritidsaktiviteter, for å forbedre emirat merkevare og profil i store markeder og byer over hele verden i tråd med sin visjon om å tiltrekke seg 10 millioner turister av 2021.

Arv og kultur i Sharjah og de forente arabiske emirater var et sentralt fokus i MITT 2018, med flere regionale og internasjonale institusjoner som gjentatte ganger for å velge emiratet som en av landets mest fremtredende kulturelle knutepunkter, og et symbol på sivilisasjon. MITT 2019 markerer 26 års jubileum event med 1,799 selskaper som deltar i utstillinger og antall besøkende fra hele verden forventet å overstige 25,000.

H. E. Khalid Jasim Al Midfa, Formann, SCTDA, sa: “MITT vil igjen gi SCTDA med en global plattform for å vise frem emirat salgsfremmende planer om å styrke sin posisjon som et ledende familie turistmål, og tiltrekke seg 10 millioner turister etter 2021 basert på objektive Sharjah Turisme Vision 2021. Vi er å vedta en integrert kampanje strategi rettet mot å øke mangfoldet og fremme alle lokale fasiliteter og turiststeder å forsterke Sharjah status som et favorittreisemål for familier og anerkjente internasjonale arrangementer og festivaler gjennom hele året. Vi ser frem til å styrke våre relasjoner med våre russiske reise og turisme partnere og organisasjoner for å gjøre det mulig for oss å få en bredere tilgang til land og viktige Europeiske markeder.”

H. E. lagt til: “Våre registreringer viser at det russiske markedet er økende enn noensinne å besøke Sharjah, så dette er en ideell tid for oss å sikre at den arabiske emiratene er godt representert i den pågående utstillinger her i Moskva. Ønsker å utvide vår tilstedeværelse i eksisterende markeder gjennom partnerskap med sentrale russiske reise spillere er av ekstrem betydning for oss, og vi er stadig på å designe og utvikle strategiske initiativer for å styrke den reiseopplevelse for disse sektorene og besøkende.”

Dette året, SCTDA er fokus på øko-turisme produkter, friluftsliv og merkede hoteller i drift i de forente arabiske emirater for å fremme Sharjah som en ideell regionale og globale familievennlig reisemål.

Sharjah delegasjon på utstillingen omfatter Sharjah International Airport; Miljø og verneområder Myndighet (EPAA); Sharjah Airport Travel Agency (SATA); Air Arabia; Sharjah Samling; Coral Beach Resort; Ramada Hotel & Suites Sharjah; Radisson Blu Resort; Sheraton Sharjah Beach Resort; Copthorne Hotel Sharjah; Red Castle Hotel; Tulip Inn; Al Khalidiah Turisme LLC; og TravTalk.