SCTDA syftar till att öka turismen engagemang i Ryssland

0
23

Antalet besökare till Sharjah översteg 392,000 2018.

HAN Khalid Jassim Al Midfa, SCTDA Ordförande.
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Mitt i en ständigt växande antalet ryska besökare till Sharjah, Sharjah Handel och Turism Development Authority (SCTDA) är ytterligare öka sin närvaro i Ryssland, turism sektorn till följd av den kraftiga ökningen av turister till emiratet som nådde 392, 691 2018. SCTDA är att främja emiratet ledande attraktioner genom sitt 20: e år av deltagande i Moskva Internationella Resor och Turism Utställning (MITT) 2019, som pågår från 12 Mars till 14, 2019 på Expo Mässan.

Eftersom UAE lättade visum regler för turister, har det skett en ökning i antalet ryska besökare till emiratet. I linje med dessa trender, SCTDA är att utnyttja den händelse popularitet för att markera emiratets lokala kulturen och olika fritids aktiviteter för att öka emirate ‘ s varumärke och profil i stora marknader och städer över hela världen, i linje med sin vision att locka till sig 10 miljoner turister till 2021.

Arv och kultur i Sharjah och förenade ARABEMIRATEN var en central fokus på MITT 2018, med flera regionala och internationella institutioner upprepade gånger för att välja emiratet som en av landets mest framstående kulturellt nav och en symbol för civilisationen. MITT 2019 har det gått 26 år sedan händelsen med 1,799 företag deltar i utställningar och antalet besökare från hela världen förväntas överstiga 25 000 kr.

H. E. Khalid Jasim Al Midfa, Ordförande, SCTDA, sade: “MITT kommer återigen att ge SCTDA med en global plattform för att visa upp emiratets pr-planer för att förbättra sin position som en ledande familj turistmål och locka till sig 10 miljoner turister till 2021 grundar sig på målet om Sharjah Turism Vision 2021. Vi antar en integrerad pr-strategi som syftar till att diversifiera och främja alla lokala faciliteter och turistattraktioner för att stärka Sharjah status som en favorit plats för familjer och välkända internationella evenemang och festivaler under hela året. Vi ser fram emot att stärka våra relationer med våra ryska resor och turism partners och myndigheter för att göra det möjligt för oss att få större tillgång till landet och på de viktigaste Europeiska marknaderna.”

H. E. läggas till: “Våra register visar att den ryska marknaden är mer angeläget än någonsin att besöka Sharjah, så detta är ett perfekt tillfälle för oss att se till att emiratet är väl representerat i de pågående utställningar här i Moskva. Att utöka vår närvaro på befintliga marknader genom partnerskap med viktiga ryska resor spelare är av yttersta betydelse för oss och vi arbetar ständigt på att designa och utveckla strategiska initiativ för att förbättra reseupplevelsen för dessa sektorer och besökare.”

Detta år, SCTDA med fokus på eko-turism produkter, offentlig verksamhet och märkta hotell som är verksamma i emiratet att främja Sharjah som en idealisk regionala och globala familjevänlig destination.

Sharjah delegation på utställningen inkluderar Sharjahs Internationella Flygplats; Miljö och Skyddade Områden Myndigheten (EPAA); Sharjahs Flygplats resebyrå (SATA); Air Arabia; Sharjah Samling; Coral Beach Resort; Ramada Hotel & Suites Sharjah; Radisson Blu Resort; Sheraton Sharjah Beach Resort; Copthorne Hotel Sharjah; Red Castle Hotel; Tulip Inn; Al Khalidiah Turism LLC, och TravTalk.