SITAONAIR overstiger Single European Sky mål med vital datalink oppgradering

0
41

SITAONAIR sikret vellykket utrulling av forbedret luft-jord (A/G) datalink service trengs for å støtte airlines og air navigation service providers (ANSPs) med gjennomføringen av Controller Pilot Data Link Kommunikasjon (CPDLC).

googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

SITAONAIR har overskredet Single European Sky (SES) forventninger gjennom sin instrumental arbeidet med å etablere et multi-frequency Europeiske datalink-infrastruktur for å øke air traffic management (ATM) kapasitet i regionen er trykksatt luftrom.

SITAONAIR, luftfart er fly kommunikasjon ekspert, sørget for en vellykket utrulling av forbedret luft-jord (A/G) datalink service trengs for å støtte airlines og air navigation service providers (ANSPs) med gjennomføringen av Controller Pilot Data Link Kommunikasjon (CPDLC).

I samarbeid med partnere, SITAONAIR tilrettelagt denne overgangen ved å etablere en multi-frekvens VHF Data Link-Modus 2 (VDLm2 MF) nettverk infrastruktur mellom 2015 og 2018. Den VDLm2 forbedringer har ført key performance priser er nærmere til å nå målene nevnt i CPDLC mandat, som er fastsatt av Single European Sky (SES) visjon.

Som et resultat, den pris Tilbyder Avbryter – som oppstår på grunn av vedvarende tap av ende-til-ende-tilkobling – har redusert dramatisk, fra en topp på 24% i 2014, for å falle så lavt som 1% i 2018 i luftrommet som kontrolleres av Eurocontrol Maastricht Øvre Luftrom Center (MUAC). På samme måte som, målt overføring forsinkelse enn nå målet satt i CPDLC mandat.

I mellomtiden, antall ukentlige ATN (Aeronautical telenettet) CPDLC forbindelser med MUAC, økt fra rundt 1000 til sammen 7 500 i samme periode.

Oppgraderingen, gjort mulig av SITAONAIR og tast ATM partnere, inkludert DFS Deutsche Flugsicherung GmbH, støtter Europa til å sikkert administrere økt air trafikk. Dette står på rundt 26,000 daglige avganger, med nivåer som er satt til å dobles innen 2020.

Eric Ménard, Leder av VHF-Infrastruktur, SITAONAIR, sier: “Dette var et utfordrende prosjekt som SITAONAIR og dets partnere begitt seg ut på en proaktiv måte og innenfor en ambisiøs tidsramme. Gjennom konstant, samarbeid og utvikling, har vi ikke bare aktivert den regionale industrien til å ta et viktig steg i retning av Single European Sky visjon. Vi har overskredet key performance mål som er satt ut i mandatet for å sikre at et infrastrukturnettverk kan utføre for European air traffic control og flyselskaper for overskuelig fremtid.”

Egon Koopman av DFS Deutsche Flugsicherung GmbH legger til: “Denne nøkkelen samarbeid betyr vitale fordeler av våre relasjoner med ledende aktører som SITAONAIR. De resultatene vi har sett i Europa gjenspeiler den verdifulle fremgang som har blitt oppnådd. Vi er stolte over å være involvert, og ser frem til å styrke ATM og luft-transport, sikkerhet i fremtiden.”