Thesqua.her en Taylor made partnerschap

0
23

De aankondiging van een nieuwe strategische partnerschap van één van de meest belangrijke zakelijke huisvesting en locaties in de wereld.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Thesqua.her en Taylor Made Ingerichte Appartementen aangekondigd hun nieuwe strategische partnerschap in New York City. Deze nieuwe combinatie zal zorgen voor zakelijke reizigers niet alleen gebruik van een geautomatiseerd systeem voor het reserveren van hun gemeubileerd appartement, maar een hele interactieve, klantgerichte ervaring uit de tijd dat je het boek om de tijd die u in uw thuis weg van huis. Deze klant op de eerste plaats aanpak is echt een win-win en een eerste van een soort partnerschap in het ‘serviced apartment’ industrie.

Tobey Pino, Voorzitter van Taylor Made FA, verklaarde: “In dit digitale tijdperk, veel mensen zijn gefrustreerd omdat ze niet iedereen ze kan bereiken en te praten over het boeken van een gemeubileerd appartement. Met deze nieuwe strategische partnerschap, de reizigers die behoefte en wil om te spreken met een persoon de mogelijkheid krijgt om dat te doen. Sprekend aan een real-live-persoon kan het verschil maken als je in een verlengd verblijf situatie”.

Tobey Pino verklaarde verder: “in Tegenstelling tot andere belangrijke technologie platforms, onze unieke samenwerking biedt mensen de mogelijkheid om niet alleen het verblijf in een appartement ergens in de wereld, maar om te genieten van de persoonlijke menselijke touch in combinatie met het comfort van thuis”.

Sid Narang, de CEO van thesqua.opnieuw, is zeer verheugd met het partnerschap; “ik geloof Taylor Made Ingerichte Appartementen heeft een buitengewone voetafdruk in een van de belangrijkste Corporate Housing markten in Noord-Amerika. Wij zijn van mening dat hun marktleiderschap, goed gelegen appartementen en cultuur van excellente service maakt ons de ideale partner voor onze steeds groeiende klantenbestand op zoek naar prime Manhattan corporate housing”.

Sid Narang vervolg: “de Toepassing van onze eigen technologie op maat Gemaakte FA is ideaal gelegen in Manhattan serviced apartments maakt een naadloze ervaring voor alle global corporate klanten aan beide kanten van de Atlantische oceaan”.

De nieuwe Taylor Made FA en thesqua.re strategische alliantie werkt in New York City. De combinatie van thesqua.re digitale reservering platform en Taylor Made FA ‘ s boutique high-end service level aanpak zal niet alleen het voordeel thesqua.opnieuw is 200+ global corporate client base naast 1m op jaarbasis verkeer op de eigenschappen van het web, maar al diegenen die zijn geïnteresseerd in het hebben van dit soort van ervaring bij het korte termijn huisvestingsplan is vereist. Bovendien, de nieuwe samenwerking biedt de mogelijkheid voor alle NYC zakelijke klanten de mogelijkheid te werken met een ervaren makelaar, waarvan het team kan helpen met het lokaliseren van permanente huisvesting in de tri-state-gebied als de opdracht wordt op de lange termijn.

Sid Narang verder uitgelegd: “Met thesqua.re ‘ s wereldwijd merk, een toegewijd personeelsbestand van meer dan 100 technologie en business travel professionals, een volledige suite van technologie producten die het mogelijk maken dat live boekingen, yield management, in-appartement tablets en real-time review addressal systemen, dit partnerschap kan helpen bij het creëren van een ongeëvenaarde ervaring van onze wereldwijd mobiele zakelijke reizen van de klant.”

Tobey Pino gesloten “We kijken uit naar een lange en vruchtbare toekomst tussen thesqua.her en Taylor Made FA. Want waar blijf je zaken en hoe je daar het verschil kan maken in de wereld.”