Thesqua.re och Taylor made partnerskap

0
22

Vi tillkännager ett nytt strategiskt partnerskap för en av de mest betydande boende platser i världen.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Thesqua.re och Taylor Made Möblerade Lägenheter meddelade att deras nya strategiska partnerskap i New York. Denna nya allians som kommer att ge företagets resenärer att inte bara använda sig av ett automatiserat system för att reservera sin möblerad lägenhet, men en hel interaktiv, kundfokuserad erfarenhet från gång du bokar till den tid du går in i ditt hem borta från hemmet. Denna kund-första metoden är verkligen en win-win och en första av ett slags partnerskap i serviced apartment-branschen.

Tobey Pino, Vd för Taylor Made FA, har sagt: “I den digitala tidsåldern, många människor är frustrerade eftersom de inte har någon som de kan nå ut och tala om att boka en möblerad lägenhet. Med denna nya strategiska partnerskap, de resenärer som behöver och vill tala med en person som har förmågan att göra det. Sett en verklig levande person kan göra hela skillnaden när du är på en längre vistelse situation”.

Tobey Pino sade vidare: “till Skillnad från andra stora tekniska plattformar, vårt unika samarbete ger människor möjlighet att inte bara bo i en lägenhet med städservice som helst i världen men att njuta av människans personliga touch tillsammans med de bekvämligheter som finns hemma”.

Sid Narang, VD thesqua.re, är nöjd med samarbetet; “jag tror Taylor Made Inredda Lägenheter har ett extra avtryck i en av de viktigaste Boende på marknaderna i Nordamerika. Vi tror att deras marknad, ledarskap, väl belägna lägenheter och kultur av utmärkt service gör dem idealiska partnern för våra ständigt ökande kundkrets som söker utmärkt Manhattan corporate housing”.

Sid Narang fortsatte: “för Tillämpning av vår egen teknik på Taylor Made FA är idealiskt beläget på Manhattan, lägenheter kommer att skapa en sömlös upplevelse för alla globala företagens kunder på båda sidor av Atlanten”.

Den nya Taylor Made FA och thesqua.re strategiska alliansen kommer att arbeta i New York. Kombinationen av thesqua.re: s digitala reservation plattform och Taylor Made FA ‘ s boutique high-end service nivå tillvägagångssätt kommer inte bara att gynna thesqua.re 200+ global corporate kundbasen vid sidan 1m på årsbasis trafik på sin webbplats egenskaper, men alla de som är intresserade av att ha denna typ av erfarenhet när kortsiktiga bostäder krävs. Dessutom, den nya partnerskap ger möjlighet för alla NYC företagskunder med möjlighet att arbeta med en erfaren fastighetsmäklare, vars team kan hjälpa till med att hitta en permanent bostad i hela tri-state area om uppdraget blir långvarig.

Sid Narang förklarade vidare: “Med thesqua.re: s globala varumärke, en dedikerad personalstyrka på över 100 teknik och business travel-proffs, en fullständig svit av tekniska produkter som gör det möjligt att leva bokningar, yield management, i lägenhet tabletter och i realtid översyn addressal system, detta partnerskap kan bidra till att skapa en enastående kundservice till våra globalt mobil business travel kund.”

Tobey Pino slutsatsen “Vi ser fram emot ett långt och givande framtid mellan thesqua.re och Taylor Made FA. Beror på vart du bor frågor och hur du får det kan det göra all skillnad i världen.”