Thesqua.re og Taylor laget partnerskap

0
24

Annonsere et nytt strategisk partnerskap for en av de mest betydelige corporate bolig steder i verden.

googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Thesqua.re og Taylor Laget Møblerte Leiligheter annonsert sin nye strategiske partnerskap i New York City. Denne nye alliansen vil gi forretningsreisende som ikke bare bruk av et automatisert system for å reservere deres møblert leilighet, men en hel interaktiv, kunde-sentriske erfaring fra du bestiller til den tiden du går inn i ditt hjem borte fra hjemmet. Denne kunden-første tilnærming er virkelig en vinn-vinn og en første av en type partnerskap i serviced apartment-bransjen.

Tobey Pino, President Taylor Laget FA, uttalte: “I denne digitale alderen, mange folk er frustrert fordi de ikke har noen de kan nå ut og snakk om å bestille en møblert leilighet. Med dette nye, strategiske partnerskap, de reisende som har behov for og ønsker å snakke med en person vil ha muligheten til å gjøre det. Du snakker til en ekte live menneske kan gjøre hele forskjellen når du er på et lengre opphold situasjon”.

Tobey Pino uttalte videre: “i Motsetning til andre store teknologi-plattformer, vår unike samarbeid gir folk muligheten til å ikke bare ligge i en betjent leilighet hvor som helst i verden, men for å nyte den personlige human touch kombinert med bekvemmeligheter av hjem”.

Sid Narang, administrerende DIREKTØR i thesqua.re, er fornøyd med samarbeidet; “jeg tror Taylor Laget Møblerte Leiligheter har en ekstraordinær fotavtrykk i en av de viktigste Corporate Bolig markeder i Nord-Amerika. Vi tror deres marked lederskap, godt beliggende leiligheter og kultur av service excellence gjør dem til våre ideelle partner for våre stadig økende kundebase søker prime Manhattan corporate bolig”.

Sid Narang fortsatte: “Anvendelse av vår proprietære teknologi på Taylor Laget FA har en ideell beliggenhet på Manhattan, serviced apartments vil skape en sømløs opplevelse for alle global corporate kunder på begge sider av Atlanterhavet”.

Den nye Taylor Laget FA og thesqua.re strategisk allianse vil operere i New York City. Kombinasjonen av thesqua.re s digitale reservasjoner i plattform og Taylor Laget FA ‘ s boutique high-end service nivå tilnærming vil ikke bare dra nytte thesqua.re er 200+ global corporate klient base sammen med 1m årlig trafikk på sine web-egenskaper, men alle de som er interessert i å ha denne type erfaring når kort sikt boliger er nødvendig. I tillegg, det nye samarbeidet gir mulighet for alle NYC bedriftens kunder med mulighet for å jobbe med en erfaren eiendomsmegler, som team kan hjelpe deg med å finne varige boliger i hele tri-state området hvis oppgaven blir lang sikt.

Sid Narang forklarte videre: “Med thesqua.re global merkevare, en dedikert arbeidsstyrke på over 100 teknologi og business travel fagfolk, en komplett suite av teknologi, produkter som gjør det mulig live bestillinger, yield management, i-leilighet tabletter og real-time gjennomgang addressal systemer, dette partnerskapet kan bidra til å skape en enestående kundeopplevelse til vår globalt mobile business travel kunden.”

Tobey Pino konkluderte “Vi ser frem til et langt og fruktbart fremtidige mellom thesqua.re og Taylor Laget FA. Fordi der du bor saker og hvordan får du det kan gjøre hele forskjellen i verden.”