80% av befolkningen kan bytte til online streaming plattformer: Studie

0
16

80% av befolkningen kan bytte til online streaming plattformer: StudyTrai har nylig kommet ut med en tollregimet i et mål å lar abonnenter til å betale for bare de TV-kanalene som de ønsker å se.ET Bureau|Mar 13, 2019, 04.09 PM IST0Comments
Getty ImagesMer enn 70% hevder å se på Amazon Prime regelmessig, på grunn av bunting tilbyr med Amazon kjøp og mer Indisk innhold, etterfulgt av Hotstar og Netflix, studien lagt til.NEW DELHI: Post sektoren regulator nye tollregimet, så mange som 80% av befolkningen er forventet å bytte til online streaming-plattformer, for eksempel Amazon Prime, Netflix og Hotstar, et nytt funn av markedsundersøkelser firmaet Hastighet MR onsdag sa.

Telecom Regulatory Authority of India (Trai) har nylig kommet ut med en tollregimet i et mål å lar abonnenter til å betale for bare de TV-kanalene som de ønsker å se.

“Flertallet av 80% sier at de ville enten kan velge et mindre antall tv eller bytte til online streaming plattformer eller OTT plattformer som Netflix og Amazon Prime,” fast i en uttalelse sa, siterer studere sa.

“Den oppfatning på den nye TRAI regler veier litt mer til den positive siden som mer enn 50% sier at det gjør dem til å velge de kanaler som de ønsker å se, og dermed kostnaden per kanal er ikke et problem,” Jasal Shah, Administrerende Direktør og KONSERNSJEF i Hastighet sa.

Shah lagt til som TV-abonnement koster har blitt dyrt med nesten 5% var ikke engang klar over den nye forskriften.

Den nasjonale undersøkelsen ble gjennomført blant et eksempel størrelse på 2,010 respondentene og dekker fremtredende Indiske byer, inkludert Delhi, Kolkata, Mumbai, Hyderabad, Bangalore, Chennai, Ahmedabad, og Pune.

“Netflix, Hotstar, Amazon Prime og andre slike streaming-tjenester kan være utilsiktede mottakere, som bevegelsen kan ta inn flere abonnenter til OTT plattformer, som seerne kan endres på grunn av den økende abonnement regninger,” executive lagt til.

Det nye regimet, ifølge ham, kan drive konsolideringen i kringkastingssektoren.

Studien avslørte også at gjennomsnittlig tid brukt på TV-titting eller videoer på nettet i toppen Indiske storbyer er 2 timer, mens 60% av forbrukerne har en bredbåndstilkobling til internett hjemme.

Bharti Airtel, i henhold til å finne, dominerer bredbånd-markedet i India.

Mer enn 70% hevder å se på Amazon Prime regelmessig, på grunn av bunting tilbyr med Amazon kjøp og mer Indisk innhold, etterfulgt av Hotstar og Netflix, studien lagt til.