Bevisste bestikkelser: saken som kommer enten til å anløpe L&T ‘ s navn eller gni sin berømmelse

0
19

Bevisste bestikkelser: saken som kommer enten til å anløpe L&T ‘ s navn eller gni sin fameThe rykte som L&T har har sørget for at det er ingen kne-jerk reaksjon. Men det vil ikke vare forever.By
Rachita Prasad, ET Bureau|Oppdatert: Mar 14, 2019, 11.21 ER IST0Comments
ByråerDen merkevaren som L&T har har sørget for at det er ingen kne-jerk reaksjon til den Bevisste bestikkelser avgifter. MUMBAI: Larsen & Toubro bilde med kunder hengsler på en transparent sonde inn i dens påståtte engasjement i den Bevisste bestikkelser saken, som er Indias største engineering group utvider sin virksomhet til å sementere sin legitimasjon som en global leder innen teknologi.

L&T har sagt at granskningskomiteen ville få en ekstern ekspert til å undersøke bestikkelser påstandene som kom frem i lyset etter OSS-basert Bevisste Technology Solutions Corp gått med på å betale $25 millioner til OSS Security and Exchange Commission (SEC) å avgjøre slike kostnader i India, der L&T er anklaget for å ha hjulpet programvare selskapet. L&T ikke svare på ET spørsmål.

Den Mumbai-baserte selskapet hadde sagt tidligere at revisjonsutvalget av management-initiert undersøkelse ble utført av ledende advokatfirmaer i USA og India, med hjelp av rettsmedisinske eksperter fra Hong Kong i 2017. L&T sa at det var ingen bevis for involvering i selskapet eller noen av dets ansatte, men det ville komme en ekstern ekspert på styret for å avgjøre om den fremtidige løpet av handlingen. Eksperter mener at åpenhet og ansvarlighet i denne sammenheng kan hjelpe merkevaren L&T på lang sikt.

Inntil da, tyngende ser ut til å være på L&T for å re-etablere sin legitimasjon, sa merkevare og selskapsledelse eksperter.

“Hvis næringslivsledere som L&T bukke under for presset, og nyte uetisk praksis, betyr det et tap av omdømme for selskapet, men det er andre indirekte virkninger og finansiell risiko for,” sa Kavil i > – hvordan det, Direktør, Thomas Schmidheiny Senter for Familie Enterprise ved International School of Business, Hyderabad. “Business ledere har ansvar for å sette milepæler og få til positiv endring. Dette er en uheldig hendelse. Hvis du får rykte på seg å betale bestikkelser, selv om det er for en kunde, hvor gjør man trekke linjen? Det gir feil signal til kunder for at du er klar til å gjøre noe.”

Industri tjenestemenn snakke i roleg toner om “kjent hemmelighet” at internasjonale selskaper ofte få Indiske partnere til å betale bestikkelser for å få fart godkjenninger fra lokale myndigheter, og at beløpet er priset inn fakturering til entreprenører. Det er en vinn-vinn for både fordi det internasjonale selskapet ikke får sin hånd skitne, mens den Indiske partner kan gå videre med prosjektet.

Den merkevaren som L&T har har sørget for at det er ingen kne-jerk reaksjon til den Bevisste bestikkelser avgifter. ET talte til egenkapital analytikere som sa de ville ikke sette dette ned som en risikofaktor ennå.

Aksjene i selskapet og har forblitt upåvirket. Faktisk, Larsen & Toubro har fått nesten 11% på bourses, sammenlignet med 5% forhånd for BSE Sensex, siden nyheten i forrige måned.

L&T har tidligere møtt noen påstander om påståtte overtredelser.

“L&T-merket har en enorm egenkapital som det er sett på som en “nasjon builder’ og rettmessig så, det har ikke noe bagasje, og på dette stadiet, vil det få fordelen av tvil,” sa Alpana Parida, administrerende direktør i helt konsulent DY Fungerer.