Infosys å åpne innovasjon hub i Romania

0
21

Infosys å åpne innovasjon hub i RomaniaThe selskapet sa anlegget i sørøst-Europeiske land vil fokusere på å utvikle et tilbud for kunder som er basert på digital teknologi inkludert cloud, big data, kunstig intelligens og maskinlæring.
Av
Ayan Pramanik, ET Bureau|Mar 13, 2019, 11.07 PM IST0Comments
DEN ØKONOMISKE TIDERselskapet har også planer om å åpne en Cyber Defence Center i Bukarest denne sommeren.Infosys sa det ville åpne en digital innovation centre i Bukarest, Romania for å jobbe på tilbud i ny teknologi områder.

Selskapet sa anlegget i sørøst-Europeiske land vil fokusere på å utvikle et tilbud for kunder som er basert på digital teknologi inkludert cloud, big data, kunstig intelligens og maskinlæring.

For tiden Infosys har virksomhet i 15 Europeiske land, sysselsetter mer enn 12.000 personer. Selskapet arbeider med både Europeiske og globale kunder i en rekke bransjer, blant annet finansielle tjenester, helsetjenester, life sciences, business process management, verktøy, industri og detaljhandel.

Infosys ville investere i opplæringsprogrammer i nøkkelkompetanser inkludert bruker-erfaring, cloud, big data, digitale tilbud, kjerne-og kommunikasjonsteknologi og informatikk ferdigheter for både nåværende og nye ansatte.

Den bengaluru-hovedkontor selskapet har også annonsert at det er å inngå en avtale med Universitetet i Bucuresti og Politehnica University Bukarest å danne et strategisk partnerskap for teknologi, innovasjon og rumensk arbeidsstyrke utvikling, inkludert felles kurs, stipend og forskning.

“Vår Digitale Innovation Center i Bukarest, markerer et viktig skritt fremover for Infosys som ytterligere utvider sin tilstedeværelse i Europa, og for å forbedre vår evne til å tjene både våre lokale og globale kunder. Ved å samarbeide med viktige lokale akademiske institusjoner, vi skaper organisk talentgrupper i Romania som ikke finnes i markedet i dag. Ved å trene og utvikle en svært dyktig arbeidsstyrke i Romania, kan vi bidra til å lukke den digitale ferdigheter gap i regionen og bidra til rumensk og Europeisk økonomi,” Ravi Kumar S, President, Infosys, ble sitert sa i en pressemelding.

Selskapet har også planer om å åpne en Cyber Defence Center i Bukarest, denne sommeren, og anlegget vil levere ende-til-ende 24/7 cybersecurity tjenester for å hjelpe Europeiske og globale kunder fremgang på sine digitale transformasjon reise. Tjenester inkluderer cyber forensics, etisk hacking, sikkerhet analytics, trusseloppdagelse og svar.