Infosys att öppen innovation hub i Rumänien

0
17

Infosys att öppen innovation hub i RomaniaThe bolaget sade anläggningen i sydöstra Europeiskt land skulle fokusera på att utveckla sina erbjudanden för kunder som bygger på digital teknik, inklusive cloud, big data, artificiell intelligens och maskininlärning.
Av
Ayan Pramanik, ET Byrå|Mar 13, 2019, 11.07 PM IST0Comments
DE EKONOMISKA TIDER sombolaget planerar även att öppna en It-Försvar Center i Bukarest i sommar.Infosys sa att det skulle öppna en digital innovation center i Bukarest, Rumänien för att arbeta på erbjudanden inom nya tekniska områden.

Bolaget sade den anläggning vid sydöstra Europeiskt land skulle fokusera på att utveckla sina erbjudanden för kunder som bygger på digital teknik, inklusive cloud, big data, artificiell intelligens och maskininlärning.

För närvarande Infosys har verksamhet i 15 Europeiska länder, sysselsätter mer än 12 000 personer. Företaget arbetar med både Europeiska och globala kunder inom en rad branscher, bland annat finansiella tjänster, hälsovård, life sciences, business process management, verktyg, tillverkning och detaljhandel.

Infosys skulle investera i utbildning nyckelkompetenser inklusive användarens upplevelse, cloud, big data, digitala erbjudanden, grundläggande teknisk kompetens och datavetenskap kompetens för både sin nuvarande och nya anställda.

Den bengaluru-huvudkontor företaget har också meddelat att man är på väg in i ett avtal med Universitetet i Bukarest och Politehnica University Bukarest för att bilda ett strategiskt partnerskap för teknisk innovation och rumänska utvecklingen av arbetskraften, bland annat gemensamma utbildningar, stipendier och forskning.

“Vår Digital Innovation Center i Bukarest och är ett viktigt steg framåt för Infosys som ytterligare utökar sin närvaro i hela Europa, förbättra vår förmåga att betjäna både våra regionala och globala kunder. Genom att samarbeta med viktiga lokala akademiska institutioner, vi håller på att skapa organisk talang pooler i Rumänien som inte finns på marknaden idag. Genom att utbilda och utveckla en mycket kompetent arbetskraft i Rumänien, vi kan hjälpa till att överbrygga den digitala kompetens lucka i regionen och bidra till att den rumänska och den Europeiska ekonomin”, Ravi Kumar S, Vd, Infosys, citerades säger i ett pressmeddelande.

Bolaget planerar även att öppna en It-Försvar Center i Bukarest i sommar och anläggningen kommer att erbjuda ett end-to-end 24/7 it-tjänster för att hjälpa de Europeiska och globala kunder framsteg på sin digitala transformation resa. Tjänster inkluderar it-forensics, etisk hacking, security analytics, hot upptäckt och svar.