User data-fangst: CBI søker mer informasjon fra Facebook, Cambridge Analytica

0
23

User data-fangst: CBI søker mer informasjon fra Facebook, Cambridge AnalyticaThe byrå tjenestemenn sa CBI hadde fått svar på sine henvendelser fra både bedrifter, men det trengs mer informasjon fra dem på noen konkrete spørsmål.PTI|Mar 13, 2019, 07.29 PM IST0Comments
ByråerI brev sendt til selskapene, Central Bureau of Investigation (CBI) har søkt opplysninger om innsamling av data trening vedtatt av dem, sa de.NEW DELHI: CBI har nærmet Facebook og Cambridge Analytica søker ytterligere informasjon følgende deres svar på sine spørsmål knyttet til påstått ulovlig personlige data høsting av Indianere fra det sosiale nettverk plattform, tjenestemenn sa onsdag.

Byrået tjenestemenn sa CBI hadde fått svar på sine henvendelser fra både bedrifter, men det trengs mer informasjon fra dem på noen konkrete spørsmål.

Dommerne nektet å gi ytterligere detaljer om denne kommunikasjonen som henvendelsen er i en avgjørende fase hvor CBI vil ta en samtale om å gå videre med en FIR, sa de.

I brev sendt til selskapene, Central Bureau of Investigation (CBI) har søkt opplysninger om innsamling av data trening vedtatt av dem, sa de.

Etter henvisning fra Sentrum, undersøkende byrået hadde initiert en foreløpig forespørsel mot Cambridge Analytica og Global Science Research siste år over den påståtte bruker data tyveri.

Det er påstått at Cambridge Analytica mottatt data fra Global Science Research som ansatt “ulovlige midler” av personlige data høsting av Indianere bruke Facebook, sa de. Facebook har over 20 crore brukere i India.

En foreløpig forespørsel er første skritt til å avgjøre om påstander fortjener en full-blåst undersøkelser gjennom en GRAN eller ikke, sa de.

Data mining og analyse fast Cambridge Analytica tidligere møtt påstander om at det brukes personlig informasjon høstet fra 87 millioner Facebook-kontoer for å hjelpe Donald Trump vinne 2016 AMERIKANSKE presidentvalget.

Eus Lover og IT-Minister Ravi Shankar Prasad hadde fortalt Rajya Hus i juli i fjor at sonden vil bli overlevert til CBI.