Her er hva Samsung Galaxy A80 tilfeller se ut som

0
48

Uavhengig av personlige tanker og medfølelse overfor hakk, punch-hull, sammenleggbar paneler eller noen av de andre aktuelle løsninger for å utvide mobiltelefon skjermen eiendomsmegling, vi er utvilsomt blant en ganske kul måte og forfalt smarttelefon design “renessansen”. Men selv om skinnende nye enheter, som for eksempel Samsung Galaxy A80 kan legemliggjøre den eksperimentelle design ånd, er de fortsatt avhengige på den foretrukne “glass sandwich” styling av dagen, og dermed krever en viss grad av omsorg og beskyttelse for å holde “mint”.

Forståelig nok, å utforme tilfeller for disse enhetene er en helt ny og spennende utfordring i seg selv. En vanskelig og potensielt kostbare, som gjorde det klart av den offisielle Galaxy-Brett saken og sin frodige $120 prislapp.

Men, priser er subjektiv og vil definitivt følge en bratt nedadgående bane over tid. Det virkelig interessante biter, i hvert fall for mobile geeks som oss selv, er å utforske den faktiske sak design. Det er derfor vi bestemte oss for å ta en titt på et par av tidlige valg anerkjente tilfelle produsenten Olixar har allerede lagt ut for Galaxy A80 og dens forlengelse , roterende midt-frame-kamera mekanisme.
Olixar Slank Ekte Skinn-Lommeboken og-etuiet

Først ute er Slank Ekte Skinn-Lommeboken og-etuiet. Dette ser ut til å ta en ganske liberal holdning til konseptet av en sak. Den består av en bakre segment, som strekker seg til kanten av kameramodulen og ved hjelp av noen slags lim og overflaten for å koble til telefonen. Det er på grunn av det faktum at de sider av Galaxy A80 fortsatt ganske mye avdekket, bortsett fra en lapp av materiale under volum-knappene. Det fungerer som et hengsel for fra segment av saken, som knipser på toppen av frontruten.

Minst skjermen er fullstendig beskyttet. Den Slanke Ekte Skinn-Lommeboken og-etuiet kanskje ser veldig elegant og stilig. Olixar hjemmeside for øyeblikket viser en black and tan variant, går for $21.99.

Olixar FlexiShield Gel Case

Deretter er det FlexiShield Gel Case som ser ut til å tilby litt mer beskyttelse. Mye som en vanlig veske griper på sidene av telefonen, og dekker dem, og gir en “leppe” som setter litt luft mellom skjermen og enhver flat overflate. Det er interessant å merke seg at Olixar klart å kutte tilbake en del av saken av rundt heve kameraet, mens likevel opprettholde en tynn stripe av den rundt den statiske delen av øvre ramme.

Den FlexiShield Gel Case er laget av et sklisikkert materiale og er for tiden opp på Olixar hjemmeside i klar, svart og blå varianter. Prisen er bare $6.99 – et velkomment syn i forhold til Galaxy-Brett tilfeller. For mer info om Galaxy A80 og vårt første inntrykk, du kan gå over til hands-on gjennomgang.