Hva LLCs Trenger å Vite Om Skatt

0
21

Image credit: RomanR/Shutterstock

Den største oppsiden å velge LLC form for virksomhet, er at alle eiere av din bedrift har sine personlige eiendeler beskyttet.

Alle virksomheter må betale skatt, med den mengden bestemmes av nivået av fortjeneste og skattesats. Hvis du har et selskap med begrenset ansvar (LLC), du får fordelen av å bestemme seg for å inngi føderale og statlige skatt som en bedrift eller som en individuell, slik at du kan velge status som gir best resultat for deg.

For eksempel, si at du og din business partner kjører sammen til en klient møte og på den måten skade noen i en bilulykke. Skadelidte da saksøker din bedrift.

“Mens LLC kan ha til å betale erstatning i en sak, hvis LLC drives legitimt, du og din business partner personlige eiendeler kan være beskyttet,” sa Hal Shelton, SCORE mentor, angel investor og forfatter av en Amazon bestselgende bok, Hemmelighetene til å Skrive en Vellykket forretningsplan.

Red.anm: Søker en skatt gjeld lindring service? Fyll ut nedenfor spørreskjema for å ha våre leverandører kontakte deg med gratis informasjon.

 

 

1. Gjøre din bedrift ekte.

Legitimitet, som nevnt ovenfor, betyr mye mer enn å ha LLC sertifikat fra staten der du søkt om det. Du trenger for å drive virksomheten som en separat enhet fra ditt personlige liv, sier Shelton. Det betyr å ha et business bank konto, et kredittkort bare brukt til næringslivet og til og med skrivesaker med bedriftens navn på brevpapir. Inkludert disse komponentene i strukturen bidra til å gjøre din LLC vellykket.

“Ellers, advokater (i tilfelle av en sak) kan si din LLC er en bløff,” sa Shelton. “Hvis de lykkes med dette kravet, din personlige eiendeler kan være i fare.”

Når du har opprettet en autentisk LLC, trenger du å vite hvordan det vil bli beskattet. [I gjeld og behov for avlastning? Sjekk ut våre beste anbefalinger og vurderinger av skatt gjeld lindring selskaper.]

2. Forstå hvordan skatt er fastsatt.

Først gjelder for staten til å bli en LLC. Staten blir belastet et gebyr for denne betegnelsen; hvor som helst fra $100 til $250 (ikke en skatt) per år. Når du filen din føderal inntektsskatt, vil du kunne velge å bli beskattet, enten som en bedrift eller som en individuell/enkeltmannsforetak. Hvis du velger “corporation”, LLC vil forberede selvangivelsen på IRS Planlegge 1120-C eller 1120-S. Hvis du bestemmer deg på “individuelle”, er det som kalles en skatt pass-through, siden du, ikke LLC, vil være å betale skatt.

Et eksempel på den enkelte metode ville være et selskap som laget $100 000 i overskudd i fjor, og har tre eiere: Eier En og Eier B hvert fikk 30% av overskuddet, mens Eieren C er berettiget til 40%. Denne fordelingen ble som tidligere avtalt, og er inkludert i de LLC driftsavtale. Det LLC fyller ut IRS-Skjema 1065, og sender det til SKATTEMYNDIGHETENE – dette er kjent som en informasjon tilbake, fordi de tre eierne vil være å betale skatt. Det LLC også utarbeider en Tidsplan K-1 for hver av eierne som viser sin del: Eiere A og B har $30,000, mens Eieren C mottatt $40,000.

“Da hver av eierne må sende inn et Skjema 1040 med et vedlagt Planen C, der de vil vise sin del av det LLC fortjeneste,” sa Shelton. “SKATTEMYNDIGHETENE vil da match Form 1065 fra LLC og de tre eierne’ Tidsplan Cs å sørge for at alle avgifter er betalt.”

Det er pass-through og hvor den faktiske skatter er betalt. [Leter du etter skatt programvare? Sjekk ut våre anmeldelser og beste plukker på søstersiden vår, Business Nyheter Daglig.]

3. Gi hver enhet sin andel.

Alle, men sju stater i USA krever at beboere til å betale staten skatt. De 43 stater har ulike avgiftssatser. Beløpet du betaler avhenger av din samlede inntekt og ditt lands skattesats.

En LLC i tillegg betaler de samme avgiftene som enhver bedrift ville. Hvis du har ansatte, vil du betale lønn skatt (Social Security, Medicare og arbeidsledighet forsikring). Selge et produkt eller en tjeneste som er underlagt merverdiavgift, betyr det at du trenger å betale de avgifter til staten og alle andre statlige du selger på, sier Shelton. En LLC som eier fast eiendom kan medføre eiendomsskatt. Mengden av disse skattekostnad er beregnet i henhold til en annen formel for hver og en.

“Fordi prosessen med hvordan LLCs er skattlagt er ikke intuitive, anbefaler jeg at du søker råd ved å kontakte en SCORE mentor,” sa Shelton. “Du kan møte ansikt til ansikt [eller] via e-post, telefon eller videokonferanse.”

Du kan besøke SCORE for å finne en mentor. Omgi deg med rådgivere og veiledere, fordi jo mer kunnskap du kan trykke inn, jo bedre vil du starte din bedrift.