Microsoft Xbox One S All Digital lekkasje viser en ny disk-mindre-konsollen er på vei

0
33

Lekkasjen på hånden er ganske betydelig og Microsoft Xbox One S All Digital virker ganske rett frem og selvforklarende av en enhet. I hvert fall på overflaten som er. Promo-materiell, puss, samt en påstått pris og lanseringsdato har alle dukket opp på nettet på hva som klart ser ut til å være en Xbox One S uten en harddisk.

Ærlig talt, hvis det info var ikke fullt så rike vi ville ha trakk det hele ut som en rask Photoshop spøk. Imidlertid, dette trinnet er kanskje bare gjøre noe fornuftig med tanke på dagens gaming klima og siste utviklingen. Men mer om det i en bit.

Microsoft Xbox One S Alle Digitale boksen

Microsoft Xbox One S All Digital, som navnet antyder, vil stole utelukkende på digitale utgaver av spill og nedlastinger via Microsoft Store og abonnement-basert innhold fra Microsoft vokser Spillet Pass bibliotek. Maskinvare detaljer om den nye konsollen er flekkete, men det lekket bilder inneholder omtaler av 4K og HDR-støtte, samt en harddisk på 1 tb. Alt materiale viser også en hvit konsollen, sammen med en enkel hvit-kontrolleren, som alle faller i tråd godt med dagens Xbox-En S bunter. Noe som betyr at dette vil sannsynligvis være et grunnleggende Microsoft Xbox One S All Digital pakke som godt. Selvfølgelig, andre utgaver kunne følge senere.

Snakker av pakken, lekket boksen/banner art antyder også tre pre-installert digital utgave spill. Nemlig Minecraft, Sjø av Tyver og Forza Horizon 3. Sist, men ikke minst, kilden hevder en utsalgspris på EUR 229.99 for Microsoft Xbox One S All Digital og en lanseringsdato av Mai 7 i Europa.

Det ville definitivt gjøre Microsoft Xbox One S All Digital billigere enn den nåværende Xbox One S, med sin EUR 299.99 MSPR. Selv om, etter å ha sagt at, det er verdt å merke seg at Våren Salg er for tiden på og den tyske Microsoft store har kuttet prisen ned til EUR 244.99. Du trenger bare ett spill i Xbox One S basic pakke, men etter å ha sagt at, er det ikke uvanlig å finne enda bedre salg avtaler med tredjeparts forhandlere.


Microsoft Xbox One S All Digital

Uansett, Microsoft ‘ s intensjoner er klart som dagen. Sperring noen overraskelse “killer-funksjoner” potensielt gjemt bort under den kjente skall av Microsoft Xbox One S Alle Digitale, det bare ser ut til å være et solid skritt i en annerledes, all-digital retning. Selvfølgelig, det er mange måter å se på dette. Noen vil kanskje kalle det en logisk trekk, eller kanskje en reaksjonær ett, med tanke på at all hypen rundt Googles potensielt revolusjonerende nye Stadia spill streaming-tjenesten.

Vi vil ikke driste seg for langt inn i diskusjoner om nåværende og fremtidige gaming, men det er klart som dagen at visse endringer er transpiring. Som blir sagt, vi ville imidlertid gjerne høre din mening om saken. Liker du den all-digital/streaming retning ting synes å være på vei og brukervennlighet/cross platform fordeler og potensiell maskinvare besparelser som kan bringe om? Eller tar du problem med å innføre enda flere abonnement DNA inn i en gaming ord allerede herjet av mikro-transaksjoner?