Samsung Galaxy M40 dukker opp i Wi-Fi alliance sertifisering database

0
23

Holde opp med Samsungs nyeste bølgen av enheten kunngjøringer har vært utfordrende, for å si det mildt. Etter offisielt avduket ivrig forventet Galaxy A80 og Galaxy 20e for noen dager siden, den koreanske giganten er nå opp til en heidundrende åtte eller ni, hvis du bestemmer deg for å telle Galaxy A2 Core, telefoner i sin nye Galaxy En lineup. Litt overveldende, for sikkert, men også ganske logisk å se hvordan Galaxy J-serien er nå offisielt nedlagte og vil bli slått sammen med En lineup.

Enda lenger ned budsjettet spekteret er det Galaxy M familie. Det har i dag en trio av enheter i sine rekker (M10, M20 og M30), treffer den raskt voksende India markedet hardt med en stor verdi proposisjoner. Som per en frisk sertifisering side på Wi-Fi alliance nettstedet, vil det snart bli en Galaxy M40 å bli deres rekker som godt.

Dokumentet beskriver en “SM-M405F/DS” håndsett, noe som helt klart følger ganske opplagt antall konvensjonen av Galaxy M familie. Dessverre, siden ikke egentlig tilbyr mye informasjon om enheten, ved siden av det faktum at den kjører Android 9 Pie og har Wi-Fi a/c. Likevel, vi kan gjøre noen utdannede gjetninger om emnet spesifikasjoner.Samsugn Galaxy M40 Wi-Fi sertifisering

Se på M10, M20 og M30, det virker ganske sannsynlig at M40 vil tilby en trinnvis skjerm diagonal øke utover 6.4 inches av M30. Også, å se hvordan den sistnevnte skiller seg ut med en Super AMOLED skjerm, forventer vi intet mindre for sine større søsken.

Lese inn noen andre tips fra Galaxy-En og M lagoppstillinger, det er også ganske sannsynlig for M40 å låne den samme Exynos 7904 brikkesett fra M30. Kanskje 13MP, 5MP ultrawide, 5MP dybde sensor kamera oppsett også. Eller i det minste det meste. Men, vi har allerede krysset ganske langt inn i en spekulasjon, så la oss bare la det bli med det.

En ting vi kan være ganske sikker på er at Galaxy M40 vil komme innen kort tid, siden Wi-Fi sertifiseringsprosess for i en ganske sent trinn i en enhet utviklingen og utgivelsen syklus. Oh, og bare i tilfelle du ikke merke til at “DS” på slutten av modellnummer, vi vil merke at det står for Dual-SIM.