Wheels24.co.za | Vurderer en second hand SUV? Her er de 10 beste kjøper i SA i dag!

0
16

Når shopping for alle kjøretøy, er det viktig å vurdere videresalg verdi. Dette burde være enkelt-viktigste å kjøpe kriteriet.

Utfordringen derimot, har alltid vært å etablere som kjøretøy billettpriser beste i denne sammenheng. Nå, for første gang, sport utility vehicles (Suv) med de beste videresalg verdi kan bli avslørt! Den beste SUV-en i landet – i form av videresalg verdi – er Hyundai Creta! Dette har blitt avslørt av Darryl Jacobson, administrerende direktør i Sant Pris, som legger til at Suv-er som blir tatt opp på auksjonen.

Han avslører: “Globalt, Suv-er selger som varmt hvetebrød. Dette er den ene delen av bilindustrien som er virkelig i brann. Vi ser akkurat det samme skjer i auksjonen arena her i Sør-Afrika. Suv-er er svært ettertraktet og, forutsatt at de er i god stand, de blir tatt opp på auksjonen.”

Jacobson og resten av den Sanne Prisen team delta på alle de store bank repossession auksjoner i Gauteng. De gjør dette for å samle inn data knyttet til kjøretøy salg. Disse dataene er benyttet til å gi gratis bilen vurderinger til Sør-Afrikanske bilistene.

Han forklarer: “Vi nå har data om tusenvis av auksjonert kjøretøy på vårt system. En analyse av disse dataene har avslørt noen svært interessante funn når det kommer til Suver som har den beste videresalg verdi. Vi har laget en topp 10, basert på faktisk oppnådde priser på auksjon. Tallene gjelder prosentandelen av de opprinnelige salgspris som har blitt oppnådd på auksjon.”

Merk: Alle biler i denne studien ble første gang registrert i år 2015 til 2018 (begge år inklusive), og de har gjort mellom 0 og 150 000km.

1. Hyundai Creta – 79.9%

Hyundai Creta, som ble oppdatert i tredje kvartal 2018, er et trendy og stilig, kompakt SUV som er alltid en favoritt blant både private og nærings-kjøpere på auksjoner. “Det har alltid tiltrukket seg stor oppmerksomhet, og som tallene viser, oppnår svært gode videresalg verdier, sier Jacobson. Han legger til at bilen er svært velutstyrte, med noen flotte funksjoner, for eksempel en berøringsskjerm infotainmentsystemet og Bluetooth.

Bilde: QuickPic

2. Mazda CX-3 – 77.7%

Mazda CX-3, som ble utvidet i juli i fjor, er en stilig liten SUV, som Jacobson beskriver som “standarden i sin klasse”. “Det tilbyr en rolig og raffinert tur, det er strålende å kjøre, den er elegant, og det er den perfekte bilen for heis ordningen mamma. I min mening, det er også bedre ute enn CX-5,” Jacobson legger til.

Han mener at CX-3 er en av grunnene til suksessen av merkevaren i Sør-Afrika. “Jeg har sett, med stor interesse, vekst og utvikling av Mazda helt siden Mazda Sør-Afrika startet som opererer som en selvstendig nasjonal salg selskapet i oktober 2014. Takk for nydelig design og nyskapende teknologi i sitt nyeste produkter og presentasjon av nyvinninger som mazdas Levetid Deler Garanti, Sør-Afrika – særlig private kjøpere – har strømmet til merkevaren. Videresalg verdier, som et resultat, er jevnt sterk. Dette er spesielt tilfelle med CX-3,” Jacobson sier.

Bilde: QuickPic

3. Toyota Land Cruiser – 75.9%

I henhold til Jacobson, dette er en bil som alltid tiltrekker seg oppmerksomhet på auksjon – uavhengig av kilometer klokket eller tilstanden til bilen. “Dette er en ikonisk SUV at alle kjøpere ønsker å eie. Det er en ekte 4×4 også, som er enormt i stand off-road. Par dette med Toyota ‘ s enestående omdømme og du har en ekte vinner her,” bemerker han.

Bilde: QuickPic

4. Toyota Fortuner – 73.2%

Den andre Toyota på topp 10, utmerket videresalg verdien av denne bilen er testamentet til kraften av Toyota merkevare – enda en gang. I henhold til Jacobson, Fortuner er utrolig populært med alle SUV-kjøpere – enten de er på utkikk etter en ny eller brukt bil. “Det var den sjette mest populære nye personbiler kjøretøy siste måned, klokkes opp en heidundrende 954 salg i Mars måned. Når en Fortuner faller inn under hammeren på auksjon, det er alltid mange ivrige etter budgivning. Alle elsker ‘Tunfisk’; bare besøke spillet parker… denne bilen er nesten mer vanlig enn impala,” Jacobson sier med et smil.

Bilde: QuickPic

5. Volkswagen Tiguan – 72.3%

En sju-seters versjon av den populære Tiguan ble lansert i andre kvartal 2018, og Jacobson sier at dette har bare tjent til å ytterligere forankre populariteten av dette ypperlig utviklet for SUV. “Tiguan er en lyd alternativ for alle som er på utkikk etter en stilig, stilig, sikker og svært godt bygget, SUV,” sier han.

Bilde: QuickPic

6. Toyota RAV4 – 71.4%

Den tredje Toyota på listen over topp 10 Suver, RAV4 virkelig fikk tunger viftet når det først ble introdusert tilbake i 1994. “Det var noe helt annet. Vi alle satte seg opp og tok notat,” Jacobson minnes.

Siden da, en overflod av søte og sprø Suv-er har gjort sin vei inn i markedet. Men populariteten til denne Toyota har aldri avtatt. “Det er kompakt, men romslig, trygt, men fantastisk morsom bil å kjøre, god jakt ennå svært dyktige… det er virkelig en fantastisk SUV. Dette reflekterer i betydelig ny bil salg (715 siste måned, noe som gjør det til det 10. mest populære personbil i Sør-Afrika) og sterk etterspørsel i brukt bilen markedet også,” legger han til. Den helt nye femte generasjon RAV4 har nettopp blitt lansert i Sør-Afrika; Jacobson spår at dens videresalg verdi vil også være en eksepsjonell.

LES: FØRSTE STASJON i Barcelona – Toyota lanserer en ny æra av RAV4

Bilde: QuickPic

7. Hyundai Tucson – 71.0%

Den andre Hyundai i topp 10, Tucson erstattet den populære ix35 i Mars 2016. “Nomenklatur av denne SUV-en har vært en interessant reise. Den første Tucson ble lansert i 2005. Det var veldig populært (av en total av 22 716 Tucsons ble solgt i Sør fra 2005 til 2010), men da det ble erstattet av ix35 (som en ytterligere 33 692 enheter ble solgt). Hyundai bestemte seg for å gå tilbake til det opprinnelige navnet i Mars 2016,” Jacobson minnes.

Mens Tucson navn har kommet og gått, er det én ting har ikke forandret seg. “Takk til det faktum at det er romslige, stilig og komfortabel, Sør-Afrikanere har forble lojal til denne SUV. Dens lave driftskostnader og flott syv år/200 000 km garanti seal the deal,” sier Jacobson.

Bilde: QuickPic

8. Mercedes-Benz GL – 70.7%

Klokkes inn på stilling antall åttende er Mercedes-Benz-modeller i GL familie: nemlig GLA, GLC, GLE og GLS. Disse bilene er ofte sett på auction, budgivning er alltid opptatt. “De er favorisert av handel og private kjøpere på grunn av deres sassy styling, praktfulle turen, high-tech funksjoner, oppsiktsvekkende bygge kvalitet og lukseriøst interiør,” Jacobson avslører.

Bilde: QuickPic

9. Ford EcoSport – 68.6%

Kompakt, god jakt og godt priset, Ford EcoSport er høyt elsket av både nye og brukte bil kjøpere i Sør-Afrika. “Det var den syvende mest populære personbil i Sør-Afrika i forrige måned, opptak 868 nye kjøretøy salg,” avslører Jacobson. Det er veldig populære på auksjon for. “Kjøpere oppfatter det som en verdi-for-pengene tilbyr,” legger han til.

Innføringen av den nye entry-level bensin-drevet modell, 1,5 Ti-VCT Ambiente, i November i fjor, vil ytterligere forsterke den popularitet og kostnader av denne spennende SUV, Jacobson mener.

LES: Drevet i SA – Ford ‘ s next-gen EcoSport

Bilde: NewsPress

10. Jeep Wrangler – 67.1%

En av usas mest ikoniske biler, Jeep Wrangler er mye elsket planeten over… og Sør-Afrika er intet unntak. “Wrangler har alltid vært en umåtelig stand off-road kjøretøy. Men, den nyeste modellen er ganske god på veien også, interiøret er mer raffinert enn før, og det er overraskende rolig også. Disse faktorene har sett populariteten til denne modige og dyktige, 4×4 vokse blant Sør-Afrikanske bilistene – og bilens annenhåndsverdi har steget oppover også, sier Jacobson.

Bilister som ønsker å etablere verdien av sine kjrety kan besøke www.trueprice.co.za og be om en GRATIS evaluering.

Bilde: QuickPic