Hur att Hitta den Bästa Coworking Space för Ditt Företag

0
23

Image credit: Photographee.eu:/Shutterstock

Coworking utrymmen kan vara en bra affär för småföretagen. De hanterar byggnad och underhåll, anställd bekvämligheter och gemenskapen samarbete så att du kan fokusera på din verksamhet.

Om du är ett litet företag ägare och du behöver ett kontor, en coworking spaces kan ge dig en näringslivet, enterprise-nivå förmåner och en mångsidig kontor. Om du är baserade i eller nära en stad, det finns sannolikt en del, om inte hundratals, coworking spaces kan du gå. Tänk på coworking spaces som att hyra en bostad istället för att köpa en kan du sätta upp en “hyra” på företaget för sex månader, ett år eller längre. Företaget du går kommer att hantera de muttrar och skruvar av ditt kontor, allt du behöver göra är att visa upp och jobba på ditt företag.

Coworking spaces ge några allvarliga fördelar när det kommer till nätverkande och att skapa en positiv kultur för småföretagare. Som med alla företag beslut, dock finns det vissa nackdelar. Om du behöver avskildhet och en hel del utrymme, du kan vara bättre att hitta ett kontor som är specifika för ditt företag. Innan du bestämmer dig om att gå ett coworking space är rätt för dig, det är viktigt att förstå de olika typer av coworking spaces, värdet av en coworking gemenskapen, bekvämligheter coworking spaces ge, och några aktuella exempel på coworking spaces.

Redaktörens anmärkning: Är du på marknaden för nya skrivbord för småföretagare? Fyll i detta formulär för att få offerter från våra leverantörspartners.

 

 

Vad du behöver

Att välja rätt coworking space handlar om vad du, dina medarbetare och ditt företag behöver. Om du kör en spirande företag, gå med i en industri-specifika coworking space kan utsätta dig för likasinnade. För en etablerad litet företag som vill få ut av ett trist kontor, några coworking spaces erbjuder bekvämligheter som gratis kaffe, öl, mat och aktiviteter för de anställda. Om du behöver ett billigt alternativ och en kort sikt hyra, vissa coworking-spaces är utformade för hög omsättning. Dina behov är viktig för att fatta beslut om att flytta.

Efter att bedöma exakt vad du behöver ur ett coworking space, är det viktigt att veta vilken standard coworking spaces erbjuder.

Bekvämligheter

WeWork, som är en nationell organisation, erbjuder sina medlemmar Wi-Fi, skrivare, frukt, vatten, kaffe, te, kylskåp fi, mikrovågsugn, hotellets personal, telefonkiosker, städning, livsstil förmåner såsom gym medlemskap rabatter, förmåner företag, gratis mat händelser och få åtkomst till evenemang där

högtalare adress relevanta ämnen. WeWork är en av de mest populära och bästa coworking-platser i världen, varav 400 000 medlemmar och kontor i 100 städer. När du väljer ett coworking space, leta efter de som ger hög-hastighet internet eller Wi-Fi, grundläggande tillgång till kök och städning som en bas för bekvämligheter. Du bör också ha tillgång till konferensrum. Detta kommer att säkerställa att du inte behöver oroa dig för underhåll och kan i stället fokusera på din verksamhet.

Gemenskapen

Tillgång till ett nätverk av andra företagare kan vara mycket värdefulla, och att jobba med likasinnade individer kan hjälpa dig att få din verksamhet att växa. Coworking spaces ge små företag möjligheten att samarbeta och driva varandra framåt. Oavsett om du deltar i en community-särskilt evenemang eller slå upp en konversation med en främling i köket, coworking utrymmen kan vara en grogrund för kreativitet och samarbete.

När du besöker ett coworking space, fråga om gemenskapen och ta del av byråns vibe. Om folk chattar och ansluta, det kan vara en bra indikator på att kontoret är en avslappnad miljö där spontan interaktion är naturligt. Om atmosfären är kall och partitionerad kontor känner järn gardiner i stället för särskilt cubbies, detta kan innebära att de coworking space inte prioritera gemenskapen aspekt. Återigen, WeWork modell är byggd runt sin gemensamma kultur. Det har en app som fungerar nästan som en sociala medier-nätverk för WeWork medlemmar. Det är också värd för evenemang på sitt kontor och att någon WeWork medlem kan delta.

Gemensamma utrymmen

Bra coworking spaces har vackra, öppna, gemensamma utrymmen. Medan ditt kontor kan vara lite tajt, dessa gemensamma områden kan fungera som en plats för dina anställda att sträcka ut, äta lunch eller ta en snabb paus. Gemensamma utrymmen kan binda till coworking space samhället aspekt, som de är ofta några av de viktigaste områden där du samarbetar med andra företagare. De kan också binda ihop ditt golv eller byggnad, vilket är särskilt viktigt i stora coworking spaces som WeWork eller Regus.

Läge

Nästan varje större stad har alternativ för coworking spaces. Även om du bor nära en medelstor eller liten stad, det finns ofta coworking-platser att gå med. Rochester, Minnesota i usa, till exempel, är en av Usa: s högsta medelstora städer. Det har också ett coworking space där entreprenörer, frilansare och distansarbetare och ideella organisationer kan ställa upp butiken. Mojo och Hatchworks Coworking är två coworking-platser i Asheville, North Carolina, en växande stad med en befolkning under 100 000 personer. Du behöver inte bo i en stor stad att njuta av fördelarna av ett coworking space. Hitta en plats som fungerar för dig och dina anställda.

Säkerhet

Bör det finnas vissa grundläggande säkerhetsfunktioner på vad coworking space som du väljer. Till exempel bör det finnas ett lås på dörren till ditt eget kontor (om du väljer att har en). Det bör också finnas en reception eller in-i-stationen för nykomlingar och besökare. Upptagen coworking spaces ger ofta ett ID-kort svep för att säkerställa att endast deras medlemmar kan få tillgång till byggnaden och dess funktioner. Om du är orolig med it-säkerhet, tala med din blivande coworking spaces om nätsäkerhet och alternativ för att ställa in din egen secure router.

Nationella kontra lokala coworking spaces

När du bedöma dina behov och att förstå en del grundläggande funktioner för att coworking spaces, det är viktigt att avgöra om du vill gå med i en nationell kedja (eller internationellt, för den delen) eller en lokal coworking space. Båda har sina fördelar. Stora coworking spaces som Regus, WeWork och Utrymmen som har en stor samhällen, tusentals kontor och enterprise-nivå bekvämligheter. Det innebär också att du kommer att få samarbeta med ett stort företag där det inte alla som känner till ditt företag och dess närvaro i samhället. Mindre coworking spaces kan ge en mer intim erfarenhet av kundservice, men som saknar några av de stora dragen av en WeWork. Som med alla företag beslut, det handlar om att balansera dina behov med vad du kan få från de coworking space.

Branschspecifika coworking spaces

Medan många coworking-spaces är allmän, att acceptera alla företag som skulle vilja partner, en del är för specifika branscher. Detta kan vara värdefullt för företag i mycket tekniska områden som är ute efter att bygga ett nätverk, eller för företag som vill utnyttja en särskild typ av gemenskap. I Chicago, Koalitionen har en coworking space fokuseras på företag att skapa lösningar för förnybar energi. La Cocina, i San Francisco, är en coworking space för livsmedelsföretagare att lösa problem av jämlikhet i företagande.

3 exempel på coworking spaces för små företag

Även coworking spaces finnas i små och medelstora städer, vi kommer att fokusera på de större städerna för att visa upp några exempel på coworking spaces hela nationen.

Pittsburgh, Pennsylvania – Alloy26

Alloy26 är en 50 000 kvadratmeter coworking space ligger i hjärtat av Pittsburgh Norra Sida. Det erbjuder gratis snacks och drycker, kaffe, privata telefonkiosker, konferensrum internetuppkoppling, och ett pingisbord. Det har också ett avtal med ett lokalt gym. Det erbjuder ett aktivt community för företagare med nio företag som redan arbetar på kontoret. Du kan visa priser här.

Minneapolis, Minnesota – Flitiga

Flitig har två platser i Minneapolis, en i den Norra Slingan och den andra i Centrala distriktet. Som ett nationellt bolag, Arbetsam har kontor i närmare 30 städer i Usa. Företag som samarbetar med Flitiga i Minneapolis har tillgång till Wi-Fi, utskrift, wellness rum, ledamot evenemang och fester, kaffe, frukt och snacks. Det finns också en aktiv gemenskap av medlemmar. Du kan läsa mer om den Norra Slingan utrymme här.

San Antonio, Texas – Geekdom

Detta coworking space fokuserar främst om startups och erbjuder även en accelerator program. Medlemmar har tillgång till kaffe, gärna timmar, gratis evenemang, start workshops och månatliga verksamhet föreläsningar. Som en startup-inriktade community, här coworking space kan hjälpa nya företag att komma igång. Du kan läsa mer om möjligheten till Geekdom här.