AmaWaterways’ AmaMagna välkomnar de första gästerna på Donau

0
61

AmaMagna ger en oöverträffad elegans, fler restauranger och ultra-rymliga hytter tidigare osedda i floden cruising.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

AmaWaterways har släppt den första inre bilder av sin revolutionerande nya fartyg AmaMagna – på sin första resa från Straubing, Tyskland Budapest, Ungern. Hjärnan barn AmaWaterways’ vd och grundare Rudi Schreiner, AmaMagna överträffar gästernas förväntningar på ombordstigning dag med den högsta nivån av lyx och generösa personliga utrymme för alla fartyg på floder. Den första någonsin foton av AmaMagna allmänna utrymmen visa upp den fantastiska design och elegant inredning i en multi-nivå loungen och Restaurangen, som har fönster från golv till tak. De ger också en första titt på nya matupplevelser – Restaurang med uteservering (bilden nedan till höger) och Jimmy (bilden nedan till vänster), den senare som är namngiven för att hedra den bortgångne Jimmy Murphy, en av AmaWaterways’ ursprungliga grundarna och delägare.

 

“Drömmar är drivna av en individs passion men oftast ske genom kreativitet och hårt arbete av många,” sade Schreiner. “Detta fartyg representerar ett arbete av kärlek för så många människor som bidragit med banbrytande idéer, liksom en hel del hårt arbete som var gjort av team för att få mitt dröm projekt till verklighet.”

 

På ett exklusivt Oktoberfest välkommen händelse i Vilshofen, Kapten Jan de Bruijn, Cruise Manager Dragan och Hotell Tjänster Chef Guido hälsade AmaMagna första gäster, varav många var lojala AmaWaterways cruisers angelägna om att vara bland de första att uppleva den nyaste medlemmen i familjen.

“Den glada reaktioner från våra gäster och partners resor när de inledde denna kryssning är verkligen givande, säger Kristin Karst, vice vd och en av grundarna. “Med valet av fyra olika restauranger, fem barer, eleganta salonger och exceptionellt boende, AmaMagna har utformats för dem som söker en fräsch, modern och dynamisk ta på flodkryssningar. Detta vackra fartyg har en direkt uppmaning till havet kryssare, som är vana vid lyx i expansiva personliga utrymme och en mängd olika fritidsaktiviteter under sin semester.”

AmaMagna är två gånger bredden av traditionella flod kryssningsfartyg, men välkomnar endast 20 procent fler gäster, så generösa personliga utrymme, med mer än hälften av de 98 staterooms särskilt som sviter mäta mellan 355 och 710 kvm. ft. Alla staterooms och sviterna har elegant inredning och naturligt trä. Sviterna har fullt utanför balkonger, öppna en sittgrupp och ett lyxigt badrum, komplett med dubbla handfat och duschkabiner. Sex Grand Suites (474 kvm. ft.) och en Owner ‘ s Svit (710 kvm. ft.) ger ännu mer komfort med en separat vardagsrumsdel och stora badrum komplett med spa-som badkar.

Fartyget ger också ökad nöjesutbud med ett inbyggt film-och bekvämligheter, bland annat en stor butik, en expansiv Zen Wellness Studio, komplett med en stor rastgård som erbjuder grupp-klasser fokus på stretching, hjärt-och kärna förstärkning och snurra klasser som leds av en professionellt utbildad Wellness Värd, en juice bar och två massage rum, tillsammans med manikyr, pedikyr och hår tjänster; och ett soldäck med en stor uppvärmd pool, en avkopplande bubbelpool och sky bar. Alla solterrass faciliteter är lätt åtkomliga via en innovativ popup-hiss som betjänar alla fyra däck.

Gästerna kan dra fördel av en Concierge-Golf-Programmet, som ger möjlighet att uppleva fyra översta nivån golfbanor i Ungern, Slovakien, Österrike och Tyskland medan du njuter av den magiska river cruising.