AmaWaterways’ AmaMagna verwelkomt de eerste gasten op de rivier de Donau

0
63

AmaMagna levert ongeëvenaarde elegantie, meer eetgelegenheden en zeer ruime staterooms eerder ongezien in de rivier varen.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

AmaWaterways heeft de eerste interne beelden van de revolutionaire nieuwe schip – AmaMagna – op haar eerste reis van Vilshofen, Duitsland naar Boedapest, Hongarije. Het geesteskind van AmaWaterways’ president en co-oprichter Rudi Schreiner, AmaMagna overtrof de verwachtingen van de gasten voldoen aan de inscheping dag met het hoogste niveau van luxe en royale persoonlijke ruimte van een schip op de rivieren. De allereerste foto ‘ s van AmaMagna de openbare ruimte showcase van het prachtige design en de elegante inrichting van een multi-level lounge en grote Restaurant, dat is voorzien van vloer tot plafond. Ze bieden ook een eerste blik op het nieuwe eetgelegenheden – de Al Fresco Restaurant (zie foto onder rechts) en Jimmy ‘s (zie foto hieronder links), de laatste is genoemd ter ere van wijlen Jimmy Murphy, een van AmaWaterways’ oorspronkelijke mede-oprichters en mede-eigenaren.

 

“Dromen zijn gedreven door een individuele passie, maar meestal bereikt door de creativiteit en het harde werk van velen,” zei Schreiner. “Dit schip vertegenwoordigt een werk van liefde voor de vele mensen die hebben bijgedragen baanbrekende ideeën, evenals een heleboel van harde werk dat werd gedaan door het team om mijn droom project aan de werkelijkheid.”

 

Bij een exclusieve Oktoberfest welkom evenement in Vilshofen, Kapitein Jan de Bruijn, Cruise Manager Dragan en Diensten van het Hotel Manager Guido begroet AmaMagna eerste gasten, van wie velen waren trouwe AmaWaterways kruisers angstig te worden onder de eerste ervaring in het nieuwste lid van de familie.

“Het verheugd reacties van onze gasten en travel partners wanneer ze begonnen aan deze cruise is echt de moeite waard,” zei Kristin Karst, executive vice president en co-oprichter. “Met de keuze uit vier verschillende restaurants, vijf bars, stijlvolle lounges en uitzonderlijke accommodatie, AmaMagna is ontworpen voor diegenen die een frisse, eigentijdse en dynamische nemen op de rivier varen. Dit prachtige schip heeft een direct beroep op de oceaan kruisers, die gewend is aan de luxe van het uitgebreide persoonlijke ruimte en een breed scala aan recreatieve activiteiten, tijdens hun vakantie.”

AmaMagna is tweemaal de breedte van de traditionele rivier cruise-schepen, maar verwelkomt slechts 20 procent meer gasten, zodat royale persoonlijke ruimte – met meer dan de helft van de 98 staterooms aangewezen als suites meten tussen de 355 en 710 sq. ft. Alle hutten en suites zijn ingericht met een stijlvolle inrichting en houten accenten. De suites beschikken over volledig buiten balkons, open zithoek en een luxe badkamer, compleet met dubbele wastafel en inloopdouche. Zes Grand Suites (474 sq. ft.) en een Owner ‘ s Suite (710 sq. ft.) nog meer voorzieningen met een aparte zithoek en een ruime badkamer met spa-achtige bad.

Het schip biedt ook uitgebreide entertainment aanbod met een onboard cinema en voorzieningen, waaronder een grote boutique; een uitgebreide Zen Wellness Studio, compleet met een grote oefening met groepslessen gericht op het stretchen, cardio en core te versterken en spin klassen geleid door een professioneel opgeleide Wellness-Host, een juice bar en twee massage kamers, samen met manicure, pedicure en haar diensten; en een zonneterras met een groot verwarmd zwembad, een ontspannende whirlpool en bar. Alle zonneterras voorzieningen zijn eenvoudig toegankelijk via een innovatieve pop-up-lift die alle vier decks.

Gasten kunnen profiteren van een Conciërge van het Golf-Programma, waardoor u de mogelijkheid om de ervaring van vier top-niveau golfbanen in Hongarije, Slowakije, Oostenrijk en Duitsland, terwijl u geniet van de magie van de rivier varen.