Benchmark namen Orlando Ramos Directeur van Eten en Drinken voor De Ridge

0
51

Orlando Ramos komt tot De Nok met meer dan 15 jaar van gastronomie en hotellerie ervaring.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

DE BOSSEN (HOUSTON), TEXAS – Benchmark, een global hospitality-bedrijf, met de naam Orlando Ramos directeur van eten en drinken voor De Ridge, een Benchmark Conference Center ligt in Basking Ridge, New Jersey. Mike Taylor, Benchmark algemeen directeur van de goederen, maakte de aankondiging.

“Ik ben blij te mogen verwelkomen Orlando naar De Nok,” zei de Heer Taylor. “Hij is enorm getalenteerd en gediplomeerd als duidelijk wordt door zijn eerdere succes in voedsel en drank activiteiten met celebrity chef-koks en grote hotelketens. Orlando is een welkome aanvulling op onze executive leadership team.”

Orlando Ramos komt tot De Nok met meer dan 15 jaar van gastronomie en hotellerie ervaring. Hij was eerder in de uitvoerende activiteiten voor De David Burke Organisatie. Daarvóór was hij in senior operations voor Landmark Gastvrijheid en Bobby Flay Restaurants.

De heer Ramos begon zijn carrière bij het befaamde Nobu en Nobu Naast de Deur, waar hij werkte onder de voogdij van Drew Nieporent en Chef-kok Morimoto als de beverage manager en sommelier. Tijdens zijn tijd bij Nobu, hielp hij met het merk en de uitbreiding van Las Vegas op het Hard Rock Hotel en naar Miami in De Shore Club Hotel.

Orlando Ramos is een lid van De Gilde der Meester Sommeliers en gecertificeerd door het Sterling School van Gastvrijheid geesten programma. Hij bevindt zich in Clinton, New Jersey met zijn vrouw en drie kinderen.