Benchmark namn Orlando Ramos Direktör för Mat och Dryck för Åsen

0
57

Orlando Ramos kommer till Åsen med mer än 15 år av fina restauranger och hotell verksamheten erfarenhet.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

WOODLANDS (HOUSTON), TEXAS – Benchmark, en global gästfrihet företag, som heter Orlando Ramos direktör för mat och dryck för Åsen, ett Riktmärke Conference Center ligger i Basking Ridge, New Jersey. Mike Taylor, Benchmark är general manager på hotellet, gjorde tillkännagivandet.

“Jag är glad att välkomna Orlando till Åsen,” sade Mr Taylor. “Han är oerhört duktiga och kvalificerade som är uppenbart genom hans tidigare framgångar i mat och dryck verksamhet med kändis kockar och stora hotell varumärken. Orlando är ett välkommet tillskott till vår executive leadership team”.

Orlando Ramos kommer till Åsen med mer än 15 år av fina restauranger och hotell verksamheten erfarenhet. Han var tidigare executive verksamhet för David Burke Organisation. Dessförinnan var han i ledande verksamheter för Landmärke Gästfrihet och Bobby Flay Restauranger.

Mr Ramos började sin karriär på den hyllade Nobu och Nobu Bredvid, där han arbetade under ledning av Drew Nieporent och Kocken Morimoto som beverage manager och sommelier. Under sin tid på Nobu, han hjälpt till med varumärket expansion till Las Vegas på Hard Rock Hotel och till Miami på The Shore Club Hotel.

Orlando Ramos är en medlem av The Guild Master Sommelierer och certifierad av Sterling School of Hospitality sprit program. Han är bosatt i Clinton, New Jersey, med sin fru och tre barn.