Benchmark navn Orlando Ramos Leder av Mat og Drikke for Ryggen

0
56

Orlando Ramos kommer til Ryggen med mer enn 15 år med god mat og hotellet operasjoner erfaring.

googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

WOODLANDS (HOUSTON), og TEXAS – Benchmark, en global gjestfrihet selskapet, har kalt Orlando Ramos leder av mat og drikke for Ryggen, som er en utmerkelse Conference Center ligger i Basking Ridge, New Jersey. Mike Taylor, Benchmark er general manager på eiendommen, gjort kunngjøringen.

“Jeg er begeistret over å ønske velkommen Orlando Ryggen,” sa Herr Taylor. “Han er utrolig talentfull og credentialed som er tydelig gjennom hans tidligere suksess i mat og drikke operasjoner med kjendis kokker og store hotellkjeder. Orlando er en velkommen tillegg til våre vip-ledelse.”

Orlando Ramos kommer til Ryggen med mer enn 15 år med god mat og hotellet operasjoner erfaring. Han ble tidligere i utøvende virksomhet for David Burke Organisasjon. Før dette var han i senior operasjoner for å Landemerke Gjestfrihet og Bobby Flå Restauranter.

Mr. Ramos begynte sin karriere i den kritikerroste Nobu og Nobu Neste Dør, der han jobbet under ledelse av Drew Nieporent og Kokk Morimoto som beverage manager og middag. I løpet av sin tid på Nobu, hjalp han med merkevaren utvidelse til Las Vegas på Hard Rock Hotel og til Miami på Shore Club Hotel.

Orlando Ramos er medlem av Guild Master Vinkelnere og sertifisert av Sterling School of Hospitality ånder programmet. Han er bosatt i Clinton, New Jersey, med sin kone og tre barn.