Hilton ‘s merkenportfolio haalt Marriott’ s als meest waardevolle ter wereld

0
69

Hilton blijft ‘ s werelds meest waardevolle individuele hotel merk met 17% groei. Marriott ‘ s portefeuille zakt naar de tweede plaats als de waarde van haar merken in de Brand Finance Hotels 50 ranking daalt met 30%, waardoor de weg naar het Hilton

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Hilton heeft een uitbreiding van zijn hoofdrol als ‘ s werelds meest waardevolle hotel merk terwijl de totale waarde van het merk portefeuille binnen het Merk Financiën Hotels 50 ranking heeft ingehaald Marriott‘s, volgens het laatste rapport van Brand Finance, ‘s werelds grootste onafhankelijke brand valuation consultancy. Hilton is de waarde van de merknaam groei (een stijging van 17% naar US$7,4 miljard) werd grotendeels gedreven door een sterke omzet over het afgelopen jaar, het verstevigen van het merk een leidende positie in de industrie.

Ondertussen Marriott geleden een vermindering in de waarde van de merknaam (een daling van 8% naar US$5,0 miljard) en de kracht van de merken gedaald van AAA naar AA+. Marriott geconfronteerd met een aantal uitdagingen in de Noord-Amerikaanse markt van hacken schandalen om aanhoudende problemen met de loyaliteitsprogramma ‘ s. Op hetzelfde moment, de gezamenlijke waarde van Marriott ‘ s van merken binnen het Merk Financiën Hotels 50 ranking is gedaald met 30%, waardoor de weg naar het Hilton merkenportefeuille om te beweren dat de titel van de meest waardevolle ter wereld.

Savio D’Souza, Waardering Director bij de Brand Finance, merkte op: ‘Hilton’ s strategische benadering van groei van het merk is toegestaan, het verlengen van de leiding als de meest waardevolle ter wereld hotelketen. Op hetzelfde moment, de goedkeuring van het vlaggenschip van het merk heeft geleverd voordelen voor de gehele portefeuille als Homewood Suites, Double Tree, en Hampton hebben gezien hun merkwaarden pijnlijk. In het centennial jaar, Hilton is goed gepositioneerd voor nog eens honderd jaar succes.”

Hilton ‘s merkenportfolio haalt Marriott’ s
De gecombineerde waarde van alle Hilton merken die dit jaar de top 50 ranking bedraagt US$14,7 miljard – bijna US$2 miljard meer dan het Marriott ‘ s US$12,9 miljard portfolio. Hilton Worldwide Holdings bereikt de totale waarde van het merk een groei van 41%, een schril contrast met de Marriott Internationale merkenportfolio dalen met 30%.

Hilton waarde van het merk in de top 50 ranking is geconcentreerd in zes merken, tegen vijf in 2018, sterk gebruik te maken van de waardevolle Hilton merk en elke opname een solide groei dit jaar. Hilton is voortdurend begaan met zijn onophoudelijke expansie programma en met duizenden nieuwe kamers en hotels in de pijplijn die het bedrijf toont geen tekenen van vertraging in het komende jaar.

Marriott heeft niet zo goed vergaan, met vier van de haar merken te laten vallen van het Merk Financiën Hotel 50 ranking van dit jaar. Met een nieuwe deelnemer, Marriott heeft nu twaalf merken in de ranking, zijn veel van die desondanks daalden in waarde. Marriott ‘ s recente aankondiging van het invoeren van de huis-huur-markt echter, is een veelbelovende beweging terug te nemen marktaandeel van Airbnb en kan bijdragen aan een stijging van de waarde van het merk in het komende jaar.

Het Hilton en Marriott portefeuilles blijven ver voor de derde gerangschikt Wyndham, die ook te lijden onder een daling van 8% in de waarde van het merk US$7,3 miljard.

Snelst groeiende merken
De drie merken hotel om te groeien het snelst in waarde dit jaar komen allemaal uit de portefeuille van Hilton, en elk hebben bijgedragen aan de totale groei. Hun indrukwekkende prestatie werd geleid door Homewood Suites (merk) waarde 99% tot US$0,8 miljard), op de voet gevolgd door Double Tree (79% naar US$2,1 miljard) en Hampton (tot 78% tot US$3,2 miljard). Deze groei mag de laatste twee merken te hervormen de ranking in de top 10, met Dubbele Boom springen van de 17e tot en met de 7e en Hampton stijgen van de 10e naar de 5e plaats in het afgelopen jaar.

Op hetzelfde moment, de drie snelst dalende merken dit jaar (Westin – down 46%, Residence Inn – daalt met 46%, en het Sheraton – down 44%), en in totaal 7 van de onderste 10 slechtst presterende merken zijn onderdeel van het Marriott portfolio, het slepen van de gecombineerde waarde naar beneden.

Mercure is ‘ s werelds sterkste hotel merk
Afgezien van de berekening van de totale waarde van het merk, het Merk van Financiën bepaalt ook de relatieve sterkte van merken door middel van een balanced scorecard van gegevens evalueren van marketing investeringen, de belanghebbenden van het eigen vermogen en de prestaties van ondernemingen. Naast de omzetprognoses, de kracht van de merken is een cruciale bestuurder van de waarde van het merk.

Volgens deze criteria en hoog te scoren in Brand Finance markt onderzoek, Mercure heeft aanspraak op de titel van ‘ s werelds sterkste hotel merk, een aanzienlijke verbetering van haar Merk Sterkte Index (BSI) score uit 75.7 te 86.2 van de 100 en de opname van een merk rating upgrade van AA+ van AAA. Het is ook de meest waardevolle merk in Accor-portefeuille, met bijna 800 hotels. Het merk maakt verder een aantal verwervingen door middel van de regeling van de franchise-groei.

TUI sluit in op Royal Caribbean
Naast een analyse van de wereld ‘ s grootste hotel van de merken, Merk Financiën ook gelederen de top 10 van meest waardevolle merken in de bredere vrije tijd en toerisme-industrie.

Royal Caribbean International heeft ternauwernood behouden van haar positie als ‘ s werelds meest waardevolle vrijetijd en toerisme merk, met de waarde van het merk resterende stabiel op US$3,8 miljard. De brand gemeld sterke financiële resultaten in 2018, en met de vraag hoog in de cruise-industrie, Royal Caribbean zijn op cursus voor toekomstige groei.

Ondertussen, tweede gerangschikt TUI (merk) waarde met 4% tot US$3,7 miljard) aanzienlijk gesloten om het gat met de ranking van de leider, maar net tekortschieten van het inhalen van Royal Caribbean.

Chinese merken surge
Het snel groeiende China International Travel (tot 70% tot US$3,7 miljard) heeft zijn derde dit jaar, vanaf 5e in 2018. China International zag een significante toename in de waardering te wijten aan een stijging van de verwachte opbrengsten in de komende jaren als de Chinese toeristische markt blijft zich ontwikkelen met een ongekende snelheid en schaal.

Het snelst groeiende merk in de ranking komt ook uit China. Happy Valley bijna een verdubbeling van de waarde van het merk in één jaar (tot 97% naar US$2,0 miljard).

Savio D’Souza, Waardering Director bij de Brand Finance, merkte op: “een Royal Caribbean International blijft’ s werelds meest waardevolle vrijetijd en toerisme merk maar wordt uitgedaagd door een bredere economische veranderingen. De aanzienlijke groei gerealiseerd door de Chinese travel merken wordt aangedreven door het land een groeiende middenklasse is steeds meer in staat om te reizen op internationaal vlak.”