Santorini Erfarenhet: En grekisk sport turism varumärke som blev en global

0
65

Från 1: a April 2019, deltagare kan registrera sig i samband med ett 25% rabatt per aktivitet. Den tredje och sista våg av registreringar kommer att börja från 1/6/2019 och pågå fram till händelsen, med den slutliga registreringen kostnad tillämpas.

Santorini Erfarenhet (foto: Elias Lefas).
Santorini Erfarenhet (foto: Elias Lefas).
Santorini Erfarenhet (foto: Elias Lefas).
Santorini Erfarenhet (foto: Elias Lefas).
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

ATEN – Santorini, en av de översta turistmål i världen, har lyckats under de senaste åren, för att skapa sin egen starka grekiska varumärke för sport turism, “Santorini Erfarenhet” genom co-organisation i Kommunen Santorini, Kommunala Sport-Kulturella Miljö Organisation av Santorini (DAPPOS) och Aktiv Media Group. Toppen och prisbelönta sport turism, event, som samlade mer än 6 000 besökare från 45 länder förra året, kommer att ta oss till ön Santorini, för 5: e året i rad, på 4-6 oktober, 2019 genom löpning och simning tävlingar.

Alla de som reser till ön med färja för 5: e “Santorini Erfarenhet”, kommer att kunna njuta ännu en gång detta år, säkerhet och komfort för Blue Star Ferries. Toppen grekiska rederiet erbjuder 50% rabatt på biljetter, från/till Santorini och 30% rabatt på fordon till alla de som besöker evenemanget och ön från den 1 oktober till den 12: e 2019. Varje person som har slutfört sin registrering har rätt till samma rabatt för 3 personer (om detta är hans/hennes ledsagare) eller för 4 personer (om detta är familjemedlemmar).

Resor till Santorini, under idealiska väderförhållanden från oktober 4-6, och dra nytta av de boende från gästfrihet sponsorer och samarbetspartners av händelse som VitaNTravel som erbjuder boende paket, inklusive boende och färjebiljetter.

Vid samma tid, Avance Hyra En Bil ger möjlighet till att deltagarna i den 5: e “Santorini Erfarenhet” för att göra sin reservation, för alla fordon i sina val när det gäller deras resa till ön under den period den händelse, med en rabatt på 30% på den officiella kurslista till 30 juni th . Medan det från 1 juli och fram till händelsen, bokningar 15% rabatt. I form av bokningar, deltagarna behöver för att skicka ett mail till sales(at)avance.gr Den unika vulkaniska energi är en av de faktorer som gör simning race “Santorini Erfarenhet” att stå ut. Specifikt, deltagarna har möjlighet att simma 1,5 km (2,4 km) väg från vulkanen till den gamla hamnen i Fira, med den imponerande utsikt över ön framför dem, i öppet vatten simning av Vikos. Tävlingen hålls under teknisk ledning av federal coach med Os-och Vm distinktioner, Nikos Gemelos, FINA regler och säkerhet för Båtmän Unionen Santorini och Gå Patrull.

Från 1: a April 2019, deltagare kan registrera sig i samband med ett 25% rabatt per aktivitet. Den tredje och sista våg av registreringar kommer att börja från 1/6/2019 och pågå fram till händelsen, med den slutliga registreringen kostnad tillämpas