Santorini Erfaring: En gresk sport turisme merke som ble global

0
64

Fra 1. April 2019, deltakerne kan registrere deg i tilfelle med en 25% rabatt per aktivitet. Den tredje og siste bølge av registreringer vil begynne fra 1/6/2019 og siste før arrangementet, med den siste registreringen kostnaden blir brukt.

Santorini Opplevelse (bilde av Elias Lefas).
Santorini Opplevelse (bilde av Elias Lefas).
Santorini Opplevelse (bilde av Elias Lefas).
Santorini Opplevelse (bilde av Elias Lefas).
googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

ATHEN – Santorini, en av de fremste turistdestinasjoner i verden, har klart i løpet av de siste par årene, for å skape sin egen sterke greske merkevare for sport turisme, “Oppleve Santorini” gjennom co-organisering av Kommunen i Santorini, Kommunale Sports Kulturelle Miljø-Organisasjon i Santorini (DAPPOS) og Aktiv Media Group. Toppen og prisbelønte sport turisme arrangementet, som samlet mer enn 6000 besøkende fra 45 land det siste året, vil ta oss til øya Santorini, for 5. år på rad, oktober 4-6, 2019 gjennom løping og svømming løp.

Alle de som reiser til øya med ferje for 5 th “Oppleve Santorini”, vil være i stand til å nyte igjen dette året sikkerhet og komfort av Blue Star Ferries. Toppen greske rederiet tilbyr 50% rabatt på ferge billetter, fra/til Santorini og 30% rabatt på kjøretøy til alle de som besøker arrangementet og island fra 1. oktober til 12. 2019. Hver person som har fullført hans/hennes registrering er berettiget til den samme rabatt for 3 personer (hvis dette er hans/hennes eskorter) eller for 4 personer (hvis disse er familiemedlemmer).

Reise til Santorini, under den ideelle værforhold fra oktober 4-6, og dra nytte av tilbud fra gjestfrihet sponsorer og samarbeidspartnere av hendelsen som VitaNTravel som tilbyr overnatting pakker, inkludert overnatting og ferge billetter.

På samme tid, Avance Leie En Bil gir mulighet til å bli deltakere i 5. “Oppleve Santorini” for å gjøre sine reservasjoner i, for alle kjøretøy av deres valg om deres reise til øya i løpet av arrangementet, med en 30% rabatt på den offisielle prisliste fram til 30. juni th . Mens det fra 1. juli og frem til arrangementet, bestillinger vil ha en 15% rabatt. I form av bestillinger, deltakerne må du sende en e-post til salg(at)på forhånd.gr Den unike vulkanske energi er et av elementene som gjør svømming race “Oppleve Santorini” skiller seg ut. Spesielt, har deltakerne mulighet til å svømme 1.5 miles (2,4 km) rute fra vulkanen til den gamle havnen i Fira, som har imponerende utsikt over island foran dem, i åpent vann bading av Vikos. Løpet er holdt under teknisk retning av federal trener med Ol-og Vm-skillet, Nikos Gemelos, FINA forskrifter og sikkerhet av Båtmenn Union Santorini og Badevakt Patrol.

Fra 1. April 2019, deltakerne kan registrere deg i tilfelle med en 25% rabatt per aktivitet. Den tredje og siste bølge av registreringer vil begynne fra 1/6/2019 og siste før arrangementet, med den siste registreringen kostnaden blir brukt