Santorini-Ervaring: Een griekse sport toerisme merk dat werd wereldwijd

0
62

Vanaf 1 April 2019, deelnemers kunnen zich inschrijven in het geval met 25% korting per activiteit. De derde en laatste golf van de inschrijvingen starten vanaf 1/6/2019 en de laatste tot de gebeurtenis met de definitieve registratie kosten worden toegepast.

Santorini-Ervaring (foto door Elias Lefas).
Santorini-Ervaring (foto door Elias Lefas).
Santorini-Ervaring (foto door Elias Lefas).
Santorini-Ervaring (foto door Elias Lefas).
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

ATHENE – Santorini, een van de top toeristische bestemmingen in de wereld, is er in geslaagd, in de laatste paar jaar, om haar eigen sterke griekse merk voor sport-toerisme, “Santorini-Ervaring” door de co-organisatie van de Gemeente van Santorini, Gemeentelijke Sport-Culturele Milieu-Organisatie van Santorini (DAPPOS) en Active Media Groep. De boven-en award-winnende sport toerisme gebeurtenis, die zich meer dan 6.000 bezoekers uit 45 landen vorig jaar, brengt ons naar het eiland Santorini, voor het 5e opeenvolgende jaar, in oktober, 4-6, 2019 door middel van hardlopen en zwemmen races.

Al diegenen die reizen naar het eiland met de veerboot voor de 5 e “Santorini-Ervaring”, in staat zal zijn om van te genieten ook dit jaar weer voor de veiligheid en het comfort van Blue Star Ferries. De griekse rederij biedt 50% korting op de veerboot tickets, van en naar Santorini en 30% korting op voertuigen aan alle bezoekers van het evenement en het eiland van 1 oktober tot 12 2019. Elke persoon die klaar is met zijn/haar registratie heeft recht op dezelfde korting voor 3 personen (als deze zijn/haar begeleiders) of voor 4 personen (als deze zijn familieleden).

Reizen naar Santorini, onder ideale weersomstandigheden van oktober 4-6, en profiteer van de accommodatie van gastvrijheid sponsors en partners van het evenement als VitaNTravel biedt accommodatie pakketten, inclusief accommodatie en ferry tickets.

Op hetzelfde moment, Avance Huren van Een Auto geeft de mogelijkheid aan de deelnemers in de 5e “Santorini-Ervaring” om te reserveren, voor een voertuig van hun keuze met betrekking tot hun reizen naar het eiland tijdens de periode van het evenement, met een korting van 30% op de officiële prijscourant tot 30 juni . Overwegende dat vanaf 1 juli tot aan de gebeurtenis, reserveringen hebben een korting van 15%. Op het gebied van boekingen, de deelnemers moeten voor het verzenden van een e-mail naar sales(at)avance.gr Het unieke vulkanische energie is één van de elementen dat maakt het zwemmen race van “Santorini Ervaring” te onderscheiden. Specifiek hebben de deelnemers de gelegenheid om te zwemmen de 1,5 mijl (2,4 km) route vanaf de vulkaan naar de oude haven van Fira, met de imposante uitzicht van het eiland in de voorkant van hen, in het open water zwemmen door de Kloof. De wedstrijd wordt gehouden onder de technische leiding van de federale coach van Olympische en wk onderscheid, Nikos Gemelos, de FINA – reglementen en de veiligheid van de Schippers Unie Santorini en Badmeester Patrouille.

Vanaf 1 April 2019, deelnemers kunnen zich inschrijven in het geval met 25% korting per activiteit. De derde en laatste golf van de inschrijvingen starten vanaf 1/6/2019 en de laatste tot de gebeurtenis met de definitieve registratie van de kosten wordt toegepast