Apple Betaler nå bor i Nederland

0
62

Apple Betaler er tilgjengelig i 39 land og landområder, og i dag har det offisielt utvidet til en mer – Nederland. ING nederlandsk brandch kunngjorde i forrige måned vil det begynne å støtte Apple Betale, og i dag er det endelig skjedd – du kan legge til dine kort til Apple Lommeboken og betale cardless på alle kompatible butikker.

ING er den største retail bank med en markedsandel i det Vest-Europeiske land, med nesten 40% av alle aktuelle innskudd. Det har allerede satt opp en support-siden på nederlandsk og tilhørende videoer på sin hjemmeside. Innstilling det er enkelt – kunder trenger bare å aktivere Apple Betaler i ING mobilbank app, og deretter velger du hvilken bank konto de ønsker å bruke.

Utvidelsen til Nederland gir tilgjengelighet til hele Benelux-regionen, etter Luxembourg ble laget i forrige måned. Det er ikke noe info om noen andre store banker som Rabobank eller ABN AMRO planlegger å støtte Apple Betale. Mens utbyggingen bør være enkelt, det kan være liten hikke under installasjonsprosessen i de første dagene.