Beekee doos: Een netwerk zonder internet of elektriciteit

0
54

Hoe kunt u documenten verzenden, kijken educatieve video ‘s of werk samen in regio’ s waar er geen internet dekking of elektriciteit? Deze waren het moeilijke vragen genomen door onderzoekers aan de Universiteit van Genève (UNIGE), Zwitserland, die hebben een standalone box, bekend als de Beekee Vak, dat kan leiden tot een draadloos netwerk, zodat gebruikers kunnen inloggen op een leerplatform zonder internet of elektriciteit te leveren. Iedereen verbinding kan maken met de Beekee Box met het draadloze netwerk via een smartphone, computer of tablet, de toegang tot educatieve content, chatten met andere gebruikers of deel te nemen in de beoordelingen. De box betekent dat de trainers kunnen hun lesmateriaal met hen wanneer ze in het buitenland in vluchtelingenkampen of war zones, het gebruik van het als een leer-platform met leerlingen in situ.