Samsung Galaxy M40 annonsert med Infinity-O-skjerm, Snapdragon 675 og trippel-kamera

0
56

Samsung har funnet et nytt suksess med sin Galaxy-En og M-linjer, og det er ute etter å tjene penger på det ved å utvide den siste med Galaxy M40. Telefonen var nettopp annonsert med en Uendelighet-O-skjerm, triple-kamera og en i stand Snadragon 675-brikkesett.

Samsung Galaxy M40 er bygget rundt en 6.3-tommer PLS-skjerm med et hull i øvre venstre hjørne for 16MP selfie cam. I fravær av en tradisjonell høyttaler telefonen har Tv-lyden teknologi som forvandler vise til en høyttaler.

Telefonen har en Snapdragon 675 brikkesett sammen med 6 GB RAM og 128 GB lagringsplass, som kan utvides opp til 512 GB via et microSD-kort.

Rundt ryggen, vi har 32MP viktigste og 8MP ultra wide-kameraer hjulpet av et 5MP dybde sensor. Telefonen kan ta opp videoer opp til 4K-oppløsning, og er i stand til Super slow-mo på 240 b / s. Det er også en tradisjonell fingeravtrykkleseren, og en LED-blits.

Batteriet har 3500 mAh kapasitet og kan bli fylt på opp til 15 WATT med en kompatibel USB-C-lader.

Galaxy M40 kjører Android Pie kombinert med Samsungs OneUI grensesnitt. Andre extras inkluderer Dolby Au støtte, NFC og Bluetooth 5.0. Dessverre, hodetelefon jack mangler på listen.

Hvis dette høres kjent er det fordi vi har allerede sett telefonen. Det som tidligere ble annonsert i Kina som Galaxy A60, men det ser ut til Samsung vil være å bringe det til internasjonale markeder som en del av M-serien.

Samsung Galaxy M40 vil være tilgjengelig i Midnight Blue og Sjøvann Blå farger. Priser starter på INR 19,990 ($288), og telefonen vil være tilgjengelig på tvers av alle de mest populære online-forhandlere i India, inkludert Amazon, Flipkart og Pricebaba starter 18 juni. Tilgjengelighet og pris på andre markeder ikke er detaljert på dette punktet.