Wheels24.co.za | Canadas GP: Racing Punkt poeng hjem rase

0
34

SportPesa Racing Punkt Formel 1 team scoret sine første poeng siden Aserbajdsjan GP i April. Kanadiske driver Lance Spasertur ikke kunne ha håpet på et bedre resultat da han scoret to poeng i hjemmet sitt løp etter endt niende.

Det var første gang laget deltok i sitt hjem rase under SportPesa Racing Punkt livery. Dessverre, Sergio Perez avsluttet like utenfor poeng scoring steder som han slet med høye temperaturer og blir sittende fast i trafikken.

Dette er hva drivere hadde å si om den helgen…

Spasertur sier: “bilen utført så godt i dag, og det føles fantastisk å score poeng i Montreal. Det fører opp til løpet var ikke lett – å miste aggregatet i går og tar en ytelse hit ved å gå tilbake til den gamle motoren, men vi fortsatte å presse, gikk ut og tok et par poeng. Min start var sterk, som flyttet meg opp et par posisjoner og nøkkelen til vår strategi var alle om å gå lenge på den første periode med harde dekk.

Da vi byttet til middels, vi var i god form og jeg var i stand til å jage ned [Carlos] Sainz og gjøre flytte for niende plass. Det var en veldig morsom rase: jeg legger alle mine følelser på bordet i dag, og elsket hvert minutt av det. Teamet virkelig fortjent dette: de har satt i noen lange timer denne uken, og det er et løft for oss alle. Det har vært en fantastisk uke med stor støtte fra publikum. Jeg kommer til å huske dette for en stund.”

??? @lance_stroll: jeg legger alle mine følelser på bordet i dag, og elsket hvert minutt av det. Teamet virkelig fortjent dette: de har satt i noen lange timer denne uken, og det er et løft for oss alle. Jeg kommer til å huske dette for en stund.#MakeItCount #F1 #CanadianGP pic.twitter.com/IleNctNnFK

— SportPesa Racing Punkt F1 Team (@RacingPointF1) Juni 9, 2019

Sergio Perez sier: “Ikke en god dag for meg – men en god dag for laget, scoret to poeng med Lance. Vi visste at å komme inn i poeng var kommer til å bli vanskelig, så vi dro med ulike strategier for å forsøke å maksimere muligheter. Det viste seg at Lance var på bedre strategi – men du vet bare som var den beste strategien for etter løpet.”

“Hele helgen var ikke bra for meg. Tempoet i dag var ganske dårlig, men jeg var alltid fast i trafikken, så temperaturen var på grensen og vi kunne ikke gjøre mye på. I den første stint, jeg led med høy spor temperatur, men, mer enn det, jeg bare kunne legge press på Kvyat fremover for to runder før jeg hadde å se etter bremsene, noe som gjorde ting enda vanskeligere. Som et lag er vi minimert skade i helg – og det er viktig i den tøffe løp.”

??? @SChecoPerez: Ikke en god dag for meg – men en god dag for laget. Vi dro med ulike strategier for å forsøke å maksimere muligheter. Som et lag er vi minimert skade i helg – og det er viktig i den tøffe løp.#MakeItCount #F1 #CanadianGP pic.twitter.com/3dvmgKfCwQ

— SportPesa Racing Punkt F1 Team (@RacingPointF1) Juni 9, 2019

Otmar Szafnauer sier: “Det er fantastisk å se at Lance score poeng ved hjemmet sitt løp. Etter en så tøff lørdag, leverte han en veldig sterk prestasjon i dag for å kjempe seg gjennom feltet fra P17 til niende.”

“Han holdt hodet ned og gjorde det strategiske arbeidet med noen avgjørende innhentar også. Checo strategibeskrivelse samsvarer med medium dekk for første stint – ikke spille ut så godt, men vi følte det var verdt å splitte strategier mellom bilene. Disse to punktene er viktige etter en tøff par løp og vise alt det harde arbeidet begynner å betale seg i form av ytelse og resultater.”

Se dette innlegget på Instagram

Fantastisk kjøring i dag fra begge våre gutter! De gav alt! Hjem punkt for laget… få det! ?? . #MakeItCount #F1 #Formula1 #Motorsport #CanadianGP #Canada #Montreal

Et innlegg som deles av SportPesa Racing Punkt F1 Team (@racingpointf1) Jun 9, 2019 på 1:02pm PDT