Samsung Galaxy Note10 og Note10+ trykk gjengir lekkasje som viser fargeovergangen maling jobb

0
27

Hvis etter alle de siste lekkasjer du fremdeles lurer på hva Samsungs kommende Galaxy Note10 og Note10+ vil se ut, her er svaret til det.

Både Note10 og Note10+ har blitt lekket i offisielle ser trykker du gjør, i to farger versjoner – svart og sølv med en gradient på fullfør på den tilbake, det er noe som minner om Huawei lignende maling jobb for sine P30 Pro. Dette colorway får en blå S Pen.


Samsung Galaxy Note10+

Tidligere ryktes ting er bekreftet også, som den eneste front-mot kamera med sin sentrert slå hull, mindre rammer enn Note9, og ny plassering av den bakre kameraet island, som er vertikal og av til en side i motsetning til tidligere Samsungs flaggskip.


Samsung Galaxy Note10+

Igjen, som ryktes, Galaxy Note10 har tre bakre kamera, mens Note10+ legger til en ToF-sensor som godt. Verken modellen har en hjertefrekvens-sensor på baksiden, slik at det ser ut til å være på vei ut. Hva disse bildene verken bekrefte eller benekte er om 3,5 mm hodetelefonutgang er faktisk gått som forventet eller hvis det overlevd en mer runde i Samsungs high-end vaktliste.


Samsung Galaxy Note10

Den Bixby-knappen ser ut til å være borte om – eller for å være mer spesifikk, den tradisjonelle Samsung / på-knappen på høyre side er ingensteds å bli funnet, mens venstre side hus volum-knappene som vanlig, og en annen tast under dem. I forrige toppen av linjen-enheter fra den koreanske maker dette var Bixby-knappen, men det virker som det kan nå virke som power – knappen, så vi er forutsatt at Samsung har ikke bare ditched at begrepet helt.


Samsung Galaxy Note10

Som du kan se er det ingen fingeravtrykkleser på baksiden, og det er fordi den er under visning, noe som er overraskende med tanke på at S10 og S10+ både som allerede er i bruk samme løsning.

Ifølge tidligere rykter og spekulasjoner, Galaxy Note10 vil idretten en 6.3-tommer skjermen mens Note10+ vil ha en 6.7-tommers panel. Hver og en vil også få et 5G versjon. Pris-messig, forventer top spec Note10+ iterasjon for å komme faretruende nær €2,000 nivå. De nye telefonene vil bli annonsert på et arrangement på 7 August.