Wheels24.co.za | British GP: En hyllest til Silverstone av Racing Punkt

0
25

Det er noe spesielt med et hjem rase – enten det er din egen, eller selv som en rival. Det ville ta et hjerte av stein for ikke å bli rørt av lidenskap Tifosi på Monza.

På samme måte kan vi knapt kunne inneholde vår stolthet i resepsjonen teamet fikk i Montréal – dokumentert, selvfølgelig, ved at inspirert kjøring fra Lance foran sine landsmenn. Som for Mexico… vel, chants “Checo! Checo! Checo!” på stadion delen sende ekte kribler ned ryggraden, hver gang.

Så, det er Silverstone. Det er en nesten ethvert team på nettet kan legge beslag på som deres hjem rase – men for oss er det mer enn dette. Det er vårt hjem. Bare et steinkast og en to kjrebaner skille SportPesa Racing Punkt F1 Team fabrikken fra hovedporten – en pendler som tar alle fem minutter unna til fots.

Selvfølgelig, vi behandle det som hvilken som helst annen rase – vi er her for å konkurrere, tross alt. Men denne helgen gir en mulighet for 400-odd menn og kvinner som helle deres hjerter og sjeler til å lage disse fantastiske maskiner for å ta et sete trackside og se fruktene av sitt arbeid racing i sinne.

Bilde: Leveres

Og hva er en bedre arena å gjøre dette? I løpet av torsdagen ‘ s FIA pressekonferanse i Østerrike, drivere ble spurt om deres dommen på om en London street rase skal erstatte Silverstone på kalenderen. Responsen var ettertrykkelig til det motsatte. De elsker utfordringen, hastigheten, atmosfære – og hvem kan klandre dem?

Silverstone har produsert så mange ikoniske løp gjennom årene, er det vanskelig å skille ut en over den andre. Kanskje det er derfor hver tribune, hospitality suite og nesten hver tomme av gress rundt 5.891 km layout er pakket hele helgen.

Det er en sell-out, år, år ut. Og det er ikke bare på banen handling som trekker publikum. Siden 2014, SportPesa Racing Point fan sone har tatt Woodlands campingplassen ved storm på fredag og lørdag kveld av rase helg – og dette året er intet unntak.

Med alt fra driver-opptredener til noen fantastiske kampanjer med våre partnere SportPesa, BWT og Brystkreft Omsorg [se denne plassen…] og, selvfølgelig, den ene og eneste Eddie Jordan bak trommene, med sin strålende band, det er en hendelse ikke å gå glipp av!

Bilde: Leveres

En kort hopp tilbake over Dadford Veien, vil vi være vertskap for en fest med en litt annen stemning på fabrikken på lørdag – teamet familie dag, med en GRILL og stor skjerm for venner og familie til å suge opp den strålende [!!] Britiske sommeren og se spor handling. Neste dag, det er enda en samling for å host – denne gang på fabrikken plenen med våre partnere.

Det er virkelig en alt-handling helg for enhver mann og kvinne i Racing Punkt familie og et virkelig høydepunkt i året for oss alle. Enten du nyter spenningen fra sofaen eller drar ned til å bli med oss denne helgen, nyt hvert øyeblikk! Silverstone aldri unnlater å levere – og vi vil være presser flate ut for å være sikre på at vi gjør det samme for vår fantastiske hjem støttespillere.

Se dette innlegget på Instagram

R A C E W E E K S M JEG L E S! . #MakeItCount #F1 #Formula1 #Motorsport #BritishGP

Et innlegg som deles av SportPesa Racing Punkt F1 Team (@racingpointf1) på Jul 8, 2019 på 3:12 am PDT