Dubai ser en ökning med 17% i delegera påverkan från verksamheten händelse budet vinner i H1 2019

0
35

Dubai affärshändelser, stadens officiella convention bureau, säkrar 118 budet vinner under första hälften av 2019
Händelser säkrade förväntas locka över 75 000 personer.

IIA International Conference, Maj 2018.
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

 

DUBAI, förenade ARABEMIRATEN – Dubai affärshändelser (DBE), stadens officiella convention bureau, har spelat in exceptionella resultat under första hälften av 2019, säkra 118 högsta budet vinner för evenemang för att vara värd i Dubai under de kommande åren. Dessa händelser kommer i H1 2019, bland annat konferenser, möten och incitament för att locka 75,288 delegater från hela världen i Dubai under de kommande åren, vilket motsvarar en tillväxt på 17% på delegera effekterna av budet vinner från samma period i år 2018.

Issam Kazim, Chief Executive Officer, Dubai Corporation för Turism och Handel Marknadsföring, sade: “Dubai fortsätter att befästa sin position som en ledande destination för globala resor och företagsevenemang, och det senaste budet vinner är ett bevis på att det arbete vi har gjort som en stad att kunna attrahera och vara värd för stora företag evenemang. Med DBE-team i nära samarbete med berörda aktörer för att se till att staden har en robust kapacitet för att tillgodose ett brett spektrum av händelser, vi ser möten planerare och beslutsfattare är att hitta staden för att vara en allt mer övertygande alternativ. Vi vill tacka våra partners och intressenter för deras kontinuerliga stöd i att driva bidrag av affärshändelser för att uppnå våra övergripande strategi för turism.”

Under H1, Dubai vunnit en mängd viktiga affärshändelser över flera sektorer och branscher, bland annat: Amway China Seminarium om Ledarskap 2020, som väntas locka med 8 000 deltagare, Solen Hoppas Internationella Incitament 2020, med 1500 delegater, Världen Sjukhus Kongressen 2021, med 1 100 personer, Geospatial Vecka 2021, med 750 delegater, och AIPPI World Intellectual Property Kongressen 2025, med 3 000 deltagare.

Dubai affärshändelser också byggt om sina insatser för att engagera möten med branschfolk, både i staden och runt om i världen, via en upptagen kalender mässor, roadshows, studie-uppdrag och andra uppdrag. På IMEX, en stor årlig mässa i Frankfurt för mötesindustrin, som är Dubais Affärs-Händelser fick sällskap av 30 co-utställare, däribland Coca-Cola Arena, Dubai World Trade Centre, Emirates, och Expo 2020 Dubai, som visar ett starkt fokus på nyheter och kommande erbjudanden och händelser infrastruktur i staden.

Stadens officiella presidiet också värd fem studera uppdrag, inklusive grupper från Indien och Europa, som lockade 205 planerare och inköpare under första hälften av 2019. Utöver dessa inkommande uppdrag, DBE också organiserade roadshows över viktiga marknader, besöka städer som London, Toronto, Moskva och Chennai. Dessa roadshows och studera uppdrag fungerat som en plattform för att möta och samarbeta med viktiga beslutsfattare runt om i världen, och att utbilda dem om stadens utbud såväl som tjänster som erbjuds av Dubais Affärs-Händelser.

Steen Jakobsen, Biträdande chef för Dubai affärshändelser, sade: “Dubai fortsätter att se ett friskt flöde av möten, konferenser, kongresser och incitament som kommer att äga rum under de närmaste åren, och detta är ett bevis för att kombinerade insatser av aktörer och partners över hela staden och DBE-team i Dubai och i våra internationella kontor. De senaste sex månaderna har varit en lång och produktiv period i termer av DBE s pågående aktiviteter och projekt, och Dubais höjd på en global skala har fått stöd av nya hotell och arena öppningar, liksom aktiviteter och attraktioner i staden. Denna utveckling bidrar direkt till att ge planerare med ett brett utbud av alternativ och möjligheter när det kommer till deras evenemang. Vi ser fram emot att bygga vidare på detta i den andra hälften av 2019, dialog med våra intressenter för att främja staden, konvertera bud till fler segrar och identifiera nya händelser för att få till Dubai.”

Bland de kommande utvecklingen inställd på att stärka stadens ställning som ett företag evenemang hub är Dubai Exhibition Centre, som kommer att vara placerad på Expo 2020 Dubai plats och blivit ett nytt stort evenemang. Det är 45 000 kvadratmeter stora anläggningen kommer att bli en unik plattform för planerare, vilket tillåter dem att vara värd händelser under Expo, som ger deltagare tillgång till ett globalt för sex månaders duration av världens största mötes-och sinnen, och samtidigt vara en mötesplats alternativ bortom Expo som en del av sitt arv.

Dubai laddar upp att vara värd för en rad av verksamheten händelser under andra hälften av året, inklusive den andra upplagan av Dubai Föreningar Konferens (DAC). DAC kommer att äga rum i December 2019 på Dubai World Trade Centre (DWTC), och under loppet av två dagar konferensen kommer att föra samman experter från industrin från hela världen för att skapa en positiv social påverkan genom att bygga föreningen gemenskap i regionen. Dubai är dessutom prepping att vara värd för world class affärshändelser som Amway APAC Expo 2019, vilket kommer att locka cirka 10 000 delegater, Världen Kongressen i Neurologi, med 5 000 delegater, och världskonferensen om Rening och Återanvändning av Vatten, med över 1 000 deltagare.