Een wereld sportieve tour

0
37

In deze post nemen we een kijkje op een paar van deze geweldige sportieve evenementen toevoegen aan uw reis bucket list.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Als je een liefde voor reizen en sport in het algemeen, dan zijn deze twee passies echt hand in hand gaan. Er is altijd een groot sportevenement plaats ergens rond de wereld, en soms een echt excuus om te reizen naar een bepaalde stad of land is een geweldige stimulans om een boek, pack en beleef nieuwe avonturen.

In deze post nemen we een kijkje op een paar van deze geweldige sportieve evenementen toevoegen aan uw reis bucket list.

Rugby World Cup
Rugby Union is een van de meest populaire sporten ter wereld. Elke 4 jaar de beste teams in de wereld komen samen om te strijden voor de sport een van de meest begeerde trofee in de Rugby World Cup. Het evenement vindt plaats in een andere stad en land elke keer is het op, en als je daar bent, gaat u in voor een dijk van een partij.

Met tientallen van hoge kwaliteit spellen gespeeld op een verscheidenheid van locaties over een aantal weken zal je nooit vervelen als u houdt van de rugby. Tussen de wedstrijden door, dan wordt het tijd om eruit te komen en uw omgeving gaan verkennen, waar het evenement wordt gehouden in de tijd. In 2019 in Japan, zo zult u in voor een culturele explosie als je dit jaar de Rugby World Cup in September.

Australië Melbourne Cup paardenrace
Het is de enige horse race – in feite, het is de enige sportieve evenement – dat brengt een hele natie tot stilstand.

De jaarlijkse gang van de Melbourne Cup vindt plaats op de eerste dinsdag in November en de beste stoel in het huis om te kijken naar de Melbourne Cup 2019 paarden go round is sportbreak op de Flemington racecourse in Melbourne.

De Melbourne Cup is in feite een week lang feest. Als u een reis naar Melbourne voor het, zult u in voor een feest van entertainment, uitgaan, partijen, geweldig eten en veel champagne.

Er is veel te zien en te doen in dit iconische stad, dus bezoek Melbourne voor de Beker Carnaval en ontdek alle wonderen die de stad te bieden heeft voor bezoekers en buurtbewoners.

Wimbledon Tennis Kampioenschappen
Het is midden in de zomer in het hart van Londen, een van de meest bezochte en historische steden. Het Wimbledon Tennis Kampioenschappen zijn op, dus wat is een betere tijd van het jaar aan sport en ontdek een populaire deel van de wereld op hetzelfde moment.

Het evenement heeft al sinds manier terug in 1877 en veel mensen overwegen het kampioenschap en de All England Club in Wimbledon de onofficiële en sentimentele huis van world tennis.

Deze dagen het is een van de zeldzame grote tennis evenementen nog plaats op gras, een oppervlakte die altijd inspireert een aantal memorabele optredens en wedstrijden.

Als u houdt van tennis, zult u genieten van tennis te kijken naar de beste in de wereld, terwijl tussen de wedstrijden door te nemen in de bezienswaardigheden van een van Europa ‘ s beste steden.

ICC Cricket World Cup
Dit is een wereldwijde sportevenement dat vindt plaats om de 4 jaar in een andere stad en land. Hoewel niet een grote deal van landen over de hele wereld cricket spelen op een internationale standaard, het is nog steeds een belangrijke sportieve spektakel dat is super populair.

De belangrijkste landen van de sport en van het toernooi worden gespeeld in onder andere Australië, Engeland, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, India, Sri Lanka, West-Indië en Pakistan, hoewel ook andere landen concurreren in de World Cup, waardoor het een echt internationaal tintje.

Er zijn verschillende vormen van cricket, maar de ICC Cricket World Cup functies en is gericht op Één Dag Internationals, wat voor zeer spannende gameplay en een gegarandeerd resultaat.

Waar het gebeurt gehost worden, ervaar je een nieuwe cultuur en nieuwe avonturen, samen met het kijken naar de beste cricketers in de wereld in actie.

De NFL Super Bowl
Hoewel American Football of Traliewerk is meestal alleen mega-populair in de Verenigde Staten, mensen afstemmen van over de hele wereld om te kijken naar de Super Bowl op TV. Wat zou er nog beter zou zijn om een reis naar de verenigde staten en kijken naar het leven.

Er ernstig zou niet veel sportevenementen meer spannend en opwindend om een deel van dan deze.

Het zal worden gehouden in verschillende steden in de VS elk jaar, dus zeker in spannende tijden en avontuur voor elke sport van de reiziger.