Gjøre en verden sportslige tour

0
34

I dette innlegget vil vi ta en titt på kun noen få av disse gode sportslige arrangementer å legge til din reise bøtte listen.

googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Hvis du har en kjærlighet til både reise og sport generelt, så disse to lidenskaper virkelig gå hånd i hånd. Det er alltid et stort idrettsarrangement foregår et sted rundt om i verden, og noen ganger å ha en ekte unnskyldning for å reise til et bestemt by eller land er en glimrende mulighet til å bestille, pakke og oppleve nye eventyr.

I dette innlegget vil vi ta en titt på kun noen få av disse gode sportslige arrangementer å legge til din reise bøtte listen.

Rugby World Cup
Rugby Union er en av de mest populære idretter i verden. Hvert 4 år alle de beste lagene i verden kommer sammen for å konkurrere i sporten mest ettertraktede trofeet i Rugby World Cup. Arrangementet finner sted i en annen by og land hver gang det er på, og hvis du er der, du kommer til å være i for et helvete av en part.

Med dusinvis av høy kvalitet spill som spilles på en rekke arenaer over flere uker, vil du aldri kjede deg hvis du elsker rugby. I mellom kampene, vil det være tid til å komme seg ut og utforske omgivelsene dine, uansett hvor arrangementet holdes på den tiden. I 2019 er det i Japan, så vil du være i for en kulturell eksplosjon hvis du får til dette årets Rugby World Cup i September.

Australia er Melbourne Cup Race
Det er den eneste hest rase – faktisk, det er bare sportslige begivenhet – som bringer en hel nasjon til en stillstand.

Den årlige driften av Melbourne Cup finner sted på den første tirsdag i November og det beste setet i huset for å se Melbourne Cup i 2019 hester som går rundt er trackside i Flemington racecourse i Melbourne.

Melbourne Cup er faktisk en ukelang fest. Hvis du reiser til Melbourne for det, vil du være i for en fest av underholdning, natteliv, fester, fantastisk mat og masse champagne.

Det er mye å se og gjøre i denne ikoniske byen, så besøk Melbourne for Cup Karneval, og utforske alle de fantastiske byen har å tilby besøkende og lokalbefolkning.

Wimbledon
Det er midt på sommeren i hjertet av London, en av verdens mest besøkte og historiske byer. Den Wimbledon ligger på, så hva bedre tid av året til å ta i noen sport og utforske slik en populær del av verden på samme tid.

Arrangementet har vært i drift siden helt tilbake i 1877, og mange mener at den mesterskap og All England Club i Wimbledon å være den uoffisielle og sentimental hjem av verden tennis.

I disse dager er det en av de sjeldne store tennis hendelser skal fortsatt foregå på gress, en overflate som alltid inspirerer noen minneverdige forestillinger og kamper.

Hvis du elsker tennis, vil du nyte å være courtside til å se det beste i verden, mens i mellom kampene å ta i severdighetene i en av Europas beste byer.

ICC Cricket World Cup
Dette er en annen global sportslige begivenhet som finner sted hvert 4. år i en annen by og land. Selv ikke et stort land over hele verden spille cricket til en internasjonal standard, er det fortsatt store sportslige opptog som er super populær.

Store land sporten og turneringen spilles i Australia, England, New Zealand, Sør-Afrika, India, Sri Lanka, Vest-India og Pakistan, selv om andre land også konkurrere i World Cup, noe som gir det en virkelig internasjonal smak.

Det finnes flere former for cricket, men ICC Cricket World Cup funksjoner og fokuserer på En Dag Landslagsspillere, noe som gjør for en spennende gameplay, og et garantert resultat.

Uansett hvor det skjer for å være vert, vil du oppleve en ny kultur og nye opplevelser, sammen med å se det beste cricketers i verden i aksjon.

NFL Super Bowl
Selv om Amerikansk Fotball eller Grillrist er stort sett bare mega-populært i Usa, folk tune inn fra hele verden for å se Super Bowl på TV. Hva ville være enda bedre ville være å ta en tur til USA og se det live.

Det alvor, ville det ikke være mange sportslige arrangementer mer spennende og spennende å være en del av dette.

Det vil bli holdt i ulike AMERIKANSKE byer hvert år, så definitivt en spennende tid og eventyr å være hadde for noen sport ‘ s reisende.