Infare ziet low-cost carriers’ data verbruik groeien drie keer de snelheid van het netwerk van de rivalen

0
38

Low-cost carriers versnellen hun reis naar het emuleren van e-commerce spelers.

Harald Eisenaecher, chief commercial officer bij Infare.
Harald Eisenaecher, chief commercial officer bij Infare.
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

KOPENHAGEN – Infare, de wereldwijde marktleider in vliegtickets prijzen intelligence, is de waarneming van een stijging van de low-cost carriers (LCCs) de vaststelling van de mentaliteit van de e-commerce giganten door gebruik te maken van de gegevens te winnen prijzen intelligence.

Onderzoek van Infare heeft gevonden dat de top 12 LCCs wereldwijd zijn al veel gegevens worden verwerkt, met hun verbruik van concurrerende vliegtickets gegevens groeiende drie keer sneller dan traditionele luchtvaartmaatschappijen. Het repliceren van de strategie van e-commerce bedrijven, deze gegevens te verzamelen, zodat luchtvaartmaatschappijen harnas inzichten die anders niet beschikbaar aanbiedingen.

Harald Eisenaecher, chief commercial officer bij Infare, zegt: “Uit onze eigen gegevens, kunnen we zien dat, gemiddeld, LCCs aankoop zeven keer meer live-foto’ s en door de gebruiker gedefinieerde zoekopdrachten per dag in vergelijking met de traditionele luchtvaartmaatschappijen. Dit stelt hen in staat om te genereren diepere en meer persoonlijke datasets, en op zijn beurt, het ontwikkelen van strategische inzichten in hun lange-termijn prijzen intelligence plan.”

Voor vele jaren, LCCs zijn een verstorende kracht in de luchtvaartindustrie dankzij hun directe distributie model en dynamic pricing strategieën. Zelfs met stijgende brandstofkosten en een uitdagende wereldwijde economie, deze luchtvaartmaatschappijen zijn blijven presteren beter dan de traditionele full service carriers.

Eisenaecher vervolgt: “simpel gezegd, LCCs zijn succesvol omdat ze kijken naar de prijsstelling intelligence op een heel andere manier. Door het gebruik van big data en dynamisch herziening van prijzen, ze zijn in staat om consequent te blijven van de concurrentie. Ook de invloed van kunstmatige intelligentie (AI) in e-commerce in het beginnen te infiltreren in de low-cost luchtvaart, zo veel zodat de gegevens voor wetenschappelijke afdelingen zijn nu steeds een essentieel onderdeel voor elke airline business, en niet alleen voor de prijsbepaling van intelligentie.”

De vitale behoefte aan gegevens alleen om exponentieel te groeien. Veel luchtvaartmaatschappijen zijn nu de toepassing van toeslagen op de wereldwijde distributie systeem (GDS) boekingen als ze streven naar het stimuleren van een meer directe business – een trend gestart door LCCs directe distributie modellen. Deze beweging geeft deze dragers van de vrijheid voor het genereren van grotere hoeveelheden gegevens van hoge kwaliteit en als gevolg daarvan, het creëren van rijkere inzichten over klanten en hun behoeften.

Eisenaecher concludeert: “de Intense concurrentie is waardoor het nog meer van het allergrootste belang dat luchtvaartmaatschappijen nauwkeurig te onderzoeken op hun tarieven te beoordelen en waar kansen liggen. Infare de prijzen intelligence-oplossingen een belangrijke rol spelen in het helpen van luchtvaartmaatschappijen concurrerend te blijven. Terwijl LCCs consumeren van een toenemende hoeveelheid van vliegtickets gegevens, Infare is klaar voor de spannende toekomst in het verschiet; klaar om te ondersteunen in alle soorten en maten airlines.”