Inte en värld sporting tour

0
37

I det här inlägget, vi ska ta en titt på bara ett fåtal av dessa stora sportevenemang för att lägga till i din resa bucket list.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Om du har en kärlek till både resor och sport i allmänhet, då dessa två passioner riktigt går hand i hand. Det finns alltid ett stort idrottsevenemang äger rum någonstans runt om i världen, och ibland med en äkta ursäkt för att resa till en viss stad eller ett land är ett bra incitament för att boka, packa och uppleva nya äventyr.

I det här inlägget, vi ska ta en titt på bara ett fåtal av dessa stora sportevenemang för att lägga till i din resa bucket list.

Rugby World Cup
Rugby Union är en av de mest populära sporter i världen. Vart 4: e år alla de bästa lagen i världen samlas för att tävla för sporten mest eftertraktade trofé i Rugby-Vm. Evenemanget äger rum i en annan stad och land varje gång det är på, och om du är det, du kommer att vara i för en jävla fest.

Med dussintals av hög kvalitet spel som spelas på en mängd olika arenor under ett antal veckor, du kommer aldrig uttråkad om du älskar rugby. I mellan matcherna, det ska bli dags att gå ut och utforska din omgivning, var evenemanget hålls på den tiden. 2019 det är i Japan, så att du kommer att vara i för en kulturell explosion om du får årets Rugby World Cup i September.

Australiens Melbourne Cup Race
Det är den enda häst ras – i själva verket är det den enda idrottsliga evenemang – som ger en hel nation att stanna.

Den årliga driften av Melbourne Cup äger rum den första tisdagen i November och det bästa sätet i huset för att titta på Melbourne Cup 2019 hästar gå runt är banan i Flemington racecourse i Melbourne.

Melbourne Cup är faktiskt en veckolång fest. Om du reser till Melbourne för det, ska du vara i för en fest med underhållning, nattliv, fester, fantastisk mat och massor av champagne.

Det finns massor att se och göra i denna ikoniska stad, så besöker Melbourne för Cup Carnival och utforskar alla underverk staden har att erbjuda besökare och lokalbor.

Wimbledon Tennis Championships
Det är i mitten av sommaren i hjärtat av London, en av planetens mest besökta och historiska städer. Wimbledon Tennis Championships är på, så vad bättre tid på året att ta i lite sport och utforska, såsom en populär del av världen på samma gång.

Händelsen har varit igång sedan långt tillbaka i 1877 och många människor anser vm och All England Club i Wimbledon för att vara den inofficiella och sentimentala hem i världens tennis.

Dessa dagar är det en av de sällsynta stora händelser tennis för att fortfarande äga rum på gräs, en yta som alltid inspirerar några minnesvärda framträdanden och matcher.

Om du älskar tennis, du kommer att njuta av att vara på läktaren för att titta på de bästa i världen, medan det i mellan matcherna tar i siktet på en av Europas bästa städer.

ICC Cricket World Cup
Detta är en annan globala sportevenemang som äger rum varje år i 4 år i en annan stad och land. Även om inte en stor del av länder över hela världen att spela cricket en internationell standard, det är fortfarande en större idrottsliga spektakel som är super populära.

Stora länder sporten och turneringen spelas i bland annat Australien, England, Nya Zeeland, Sydafrika, Indien, Sri Lanka, Väst Indien och Pakistan, även om andra länder också tävla i Vm, vilket ger en verkligt internationell smak.

Det finns flera former av cricket, men ICC Cricket World Cup funktioner och fokuserar på En Dag Landskamper, vilket för en mycket spännande gameplay och en garanterad resultat.

Oavsett var det händer att vara en värd, du kommer att uppleva en ny kultur och nya äventyr, tillsammans med att titta på de bästa cricketspelare i världen i handling.

NFL Super Bowl
Trots att Amerikansk Fotboll eller Halster är oftast bara mega-mycket populär i Usa, människor ställa in från hela världen för att titta på Super Bowl på TV. Vad som skulle vara ännu bättre skulle vara att ta en resa till USA och titta på den live.

Det på allvar skulle inte vara många sportevenemang mer spännande och spännande att vara en del av än denna.

Det kommer att hållas i olika städer i USA varje år, så definitivt spännande tider och äventyr att vara hade för någon sport som är resenär.