Mazourka – Luxe Suites in Ithaca – Griekenland

0
35

In een fraai gevormde gebied van 4km2 zelfs de meest veeleisende gasten zullen vinden van het comfort, de kwaliteit en de vrede die beloven een onvergetelijk verblijf en ontspanning in de ruimten van hoge esthetiek.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

MAZOURKA bestaat uit een villa en drie luxe suites. Het is gelegen in het midden van een evergrown cypress grove, biedt een uniek uitzicht op de mooiste noordoostelijke deel van het eiland, ligt erg dicht bij de diepe blauwe stranden.

In een fraai gevormde gebied van 4km2 zelfs de meest veeleisende gasten zullen vinden van het comfort, de kwaliteit en de vrede die beloven een onvergetelijk verblijf en ontspanning in de ruimten van hoge esthetiek.

VERBLIJF
Vanaf het eerste moment voelt u zich de aanzienlijke gastvrijheid, dat vormt voor ons een primair doel en streven. U kunt heerlijk zwemmen in ons zwembad, kijken naar uw favoriete programma ‘ s op onze kabel – T. V., de intensiteit van een avontuur film op de home – cinema verstrekt en ontspannen in de Jacuzzi. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, terwijl zij bieden een gemeubileerd, volledig uitgeruste keuken, een hi-fi sound system en vele andere faciliteiten.

UITJES
Gelegen in het Noorden van Ithaca, “MAZOURKA” ligt op een centrale plek. In een paar minuten bent u in Stavros (1 km), een dorpje in het verstrekken van alle soorten winkels, een PINAUTOMAAT en een apotheek. Ook in Kioni (7 km), in Frikes (2 km), op Aphales (2 km) en bij de oude stad (1,4 km).

U kunt genieten van uw wandelingen, in een onvergelijkbare contact met de natuur, door de mooie paden van de regio, u te begeleiden naar plaatsen van unieke schoonheid, met de big blue op de backround.

Door fietsen op het magische eiland Ithaca, kunt u ontdek de weelderige en unieke landschappen, de betoverende blauw van de zee en de ongerepte stranden en de natuur van het eiland. Een allegaartje van kleuren en sensaties tijdens het fietsen. Het verkennen van Ithaca en de lokale bevolking te ontmoeten op uw reizen. Mazourka is gelegen op een groene helling met een prachtig uitzicht op slechts 1 km van het dorpje Stavros, op 3 km van de prachtige stranden van Krouvoulia baaien net om de hoek van Frikes en op 4 km van het Afales strand. In het noorden van Ithaca kunt u alles vinden wat u nodig heeft voor uw fiets. Als u niet uw eigen fiets Mazourka kan geven. Er zijn een netwerk van fietsroutes op Ithaca, korte en lange, geconfigureerd om te voldoen aan elke fietser die het mogelijk maakt bezoekers te Mazourka om de ervaring van de eilanden schoonheid en turquoise wateren. U zult er geen spijt van fietsen van Mazourka te anywhereon het Eiland Ithaca.

Uw bezoek aan de site van de archeologische opgravingen van Odyssean citadel en het Museum van Stavros, waar de opmerkelijke bevindingen van het Homerische Tijdperk worden tentoongesteld, reist u in uw mind’ s eye in de tijd, naar een ontmoeting met de geschiedenis van het eiland.

U kunt genieten van de plaatselijke keuken in een van de pittoreske restaurants van de regio, terwijl in de nacht, je hebt een geweldige tijd in het gezellige bars te vinden over Noord Ithaca.

Zoals voor het rijden op een gehuurde boot naar geheime havens en de stranden, het is altijd een unieke ervaring.

Ithaca, volgens de dichter, zal je de mooie reis. Iedere reiziger de bestemming te bereiken –op een dag – er. Wij schiepen de voorwaarden en wij staan voor u klaar. We zijn er absoluut zeker van dat als de dagen gaan door en de reis is over, het terugkomen van de belofte aan jezelf, want je zult viel Ithaca als een deel van jezelf. Dat is omdat het nooit weigert aan iedereen de MOOIE REIS.


Mazourka – Luxe Suites
Stavros, Ithaca, 283 01, Griekenland
Tel.: +30 2674031191
Mobiele telefoon: +30 698 3315034
E-mail: mazourka1@yahoo.gr
Website: https://www.ithacagreece.com/Mazourka/mazourka.html