Mazourka – Luxury Suites i Ithaca – Grekland

0
37

I ett vackert formade området 4km2 även de mest krävande gäster kommer att finna komfort, kvalitet och fred, som lovar en oförglömlig vistelse och avkoppling i utrymmen med hög estetik.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

MAZOURKA består av en villa och tre lyxiga sviter. Det är beläget i mitten av ett evergrown cypress grove, erbjuder en unik utsikt över den vackraste nordöstra delen av ön, ligger mycket nära den djupa blå stränder.

I ett vackert formade området 4km2 även de mest krävande gäster kommer att finna komfort, kvalitet och fred, som lovar en oförglömlig vistelse och avkoppling i utrymmen med hög estetik.

VISTELSE
Från allra första stund du kommer att känna den stora gästfrihet, vilket utgör för oss ett primärt syfte och strävan. Njuta av bad i vår pool, titta på ditt favorit program på vår kabel – T. V., live intensiteten av ett äventyr film på hem – bio som tillhandahålls och koppla av i Jacuzzin. Alla rum är luftkonditionerade, och de ger en möblerad, fullt utrustat kök, en hi-fi-system och många andra faciliteter.

GETAWAYS
Beläget i Norra Ithaka, “MAZOURKA” ligger på en central plats. Inom några minuter kan du vara på Stavros (1 km), en by som erbjuder alla typer av affärer, BANKOMAT och apotek. Även på Kioni (7 km), i Frikes (2 km), på Aphales (2 km) och vid den antika staden (1,4 km).

Du kan njuta av dina promenader, att vara i en makalös kontakt med naturen, genom den vackra vägar i regionen, som leder dig till platser med unik skönhet, med stora blå på bakrund.

Genom att cykla på den magiska ön Ithaka, kan du upptäcka den lummiga och unika landskap, den förtrollande blå havet och dess orörda stränder och grönskande ön. Ett smörgåsbord av färger och känslor medan cykling. Utforska Ithaca och möta lokalbefolkningen på dina resor. Mazourka ligger på en grön sluttning med fantastisk utsikt, bara 1 km från byn Stavros, 3 km från den magnifika stränder Krouvoulia vikar precis runt hörnet från Frikes och 4 km från Afales stranden. I norra Ithaka du kan hitta allt du behöver för din cykeltur. Om du inte har en egen cykel Mazourka kan ge en. Det finns ett nätverk av cykelleder på Ithaca, korta och långa, konfigurerad för att tillfredsställa varje cyklist som tillåter besökarna att Mazourka att uppleva islands skönhet och turkost vatten. Du kommer inte att ångra cykling från Mazourka att anywhereon Ön Ithaka.

Ditt besök på platsen för den arkeologiska utgrävningar av Odyssean citadell, Museum of Stavros, där de anmärkningsvärda resultaten av de Homeriska Ålder är utställda kommer att resa dig i din mind’ s eye genom tiden, att träffa historia på ön.

Du kan njuta av den speciella lokala matlagning i den pittoreska restauranger i regionen samtidigt, i natt kan du ha en bra tid i den mysiga barer finns över hela Norra Ithaka.

För att rida på hyrd båt till hemliga hamnar och stränder, är det alltid varit en unik upplevelse.

Ithaca, enligt poeten kommer att erbjuda dig en trevlig resa. Varje resenär målet är att nå –att-ha – det. Vi har skapat förutsättningar och vi väntar på dig. Vi är helt säkra på att när dagarna går och resan är över, kommer tillbaka kommer att vara löfte till dig själv, eftersom du föll Ithaca som en del av dig själv. Det beror på att det aldrig vägrar någon TREVLIG RESA.


Mazourka – Luxury Suites
Stavros, Ithaca, 283 01, Grekland
Tel.: +30 2674031191
Mobiltelefon: +30 698 3315034
E-post: mazourka1@yahoo.gr
Hemsida: https://www.ithacagreece.com/Mazourka/mazourka.html