Mazourka – Luxury Suites i Ithaca – Hellas

0
32

I en vakkert formet område av 4km2 selv de mest krevende gjestene vil finne komfort, kvalitet og fred som lover en uforglemmelig opphold og avslapning i områder med høy estetikk.

googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

MAZOURKA består av en villa og tre luksuriøse suiter. Det ligger i midten av en evergrown cypress grove, og tilbyr en unik utsikt over de vakre nordøstlige delen av øya, som ligger svært nær den dype blå strender.

I en vakkert formet område av 4km2 selv de mest krevende gjestene vil finne komfort, kvalitet og fred som lover en uforglemmelig opphold og avslapning i områder med høy estetikk.

OPPHOLD
Fra første øyeblikk vil du føle betydelig gjestfrihet, som utgjør for oss en primær målsetning og jakten. Nyt bading i bassenget, se dine favoritt programmer på våre kabel – T. V., live intensiteten av et eventyr film på hjemme – kino som tilbys og slappe av i Boblebadet. Alle rommene har klimaanlegg, samtidig som de gir en møblert, fullt utstyrt kjøkken, et hi-fi-lyd system og mange andre fasiliteter.

UTFLUKTER
Ligger i sentrum av Ithaca, “MAZOURKA” ligger på et avgjørende punkt. I et par minutter, du kan være i Stavros (1 km), en landsby som gir alle typer butikker, MINIBANK og apotek. Også på Kioni (7 km), på Frikes (2 km), på Aphales (2 km) og på den antikke byen (1,4 km).

Du kan nyte dine turer, å være i en enestående kontakt med naturen, gjennom den vakre stier i regionen, og veileder deg til steder av unike skjønnhet, med store blå på den bakgrunn.

Ved sykling på den magiske øya Ithaca, kan du finne det frodig og unike landskap, den fortryllende blå havet og den ” uberørte strender og den grønne øya. Et koldtbord av farger og følelser mens sykling. Utforsk Ithaca og møte lokalbefolkningen på reisen. Mazourka ligger på en grønn skråning med fantastisk utsikt, bare 1 km fra landsbyen Stavros, 3km fra de fantastiske strendene i Krouvoulia bukter rett rundt hjørnet fra Frikes og 4 km fra Afales stranden. I nord-Ithaca du kan finne alt du trenger for din sykkel ritt. Hvis du ikke har din egen sykkel Mazourka kan gi en. Det er et nettverk av sykkelruter på Ithaca, korte og lange, konfigurert for å tilfredsstille en hver syklist som lar besøkende til å Mazourka å oppleve øyene skjønnhet og turkis vann. Du vil ikke angre på sykkeltur fra Mazourka å anywhereon Ithaca Øya.

Ditt besøk på siden av arkeologiske utgravninger av Odyssean citadel og Museum of Stavros, hvor de oppsiktsvekkende funnene i den Homeriske Alder er utstilt vil reise deg i din mind’ s eye gjennom tid, for å møte med historien til øya.

Du kan nyte den spesielle lokale matlaging i den pittoreske restauranter i regionen, mens det i natt, du kan ha en flott tid i den koselige barer å bli funnet over hele Nord-Ithaca.

Som for turen på leid båter til hemmelige havner og strender, det er alltid en unik opplevelse.

Ithaca, i henhold til dikteren vil tilby deg den fin tur. Hver reisende ‘ s mål er å nå –en dag – det. Vi skapte forhold og vi venter på deg. Vi’ re helt sikker på at etter hvert som dagene går og den turen er over, kommer tilbake vil bli løftet til deg selv, fordi du falt Ithaca som en del av deg selv. Det er fordi det aldri nekter for alle de FINE TUR.


Mazourka – Luxury Suites
Stavros, Ithaca, 283 01, Hellas
Tlf.: +30 2674031191
Mobiltelefon: +30 698 3315034
E-post: mazourka1@yahoo.gr
Nettside: https://www.ithacagreece.com/Mazourka/mazourka.html