Airbus begint AMERIKAANSE productie van A220 vliegtuig

0
11

De A220 is de enige vliegtuigen die speciaal gebouwd voor de 100-150 stoel markt; het levert onvergelijkbare brandstofverbruik en widebody het comfort van de passagiers in één gangpad vliegtuig.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

BANGKOK – Airbus heeft officieel begonnen met de productie van de A220 in de VS. het eerste team van A220 productiemedewerkers begon te werken bij Airbus’ Mobile, Alabama op basis van productie-faciliteit na hun recente terugkeer van on-the-job training in Mirabel, Quebec, Canada, waar de A220 programma en primaire uiteindelijke assemblage lijn liggen.

“De uitbreiding van onze commerciële vliegtuigen productie in Mobile om een tweede product line – met 400 extra banen ter ondersteuning van het – verder stolt Airbus’ staan als een echte wereldwijde vliegtuig fabrikant, en bevestigt zonder enige twijfel dat Airbus is een belangrijk deel van Amerika is de productie van landschap,” zei Airbus Amerika Voorzitter & CEO C. Jeffrey Knittel. “Met Mobile, en ons productie netwerk in Azië, Canada en Europa, hebben we strategisch gemaakt een wereldwijde industriële basis om onze klanten beter bedienen.”

Airbus heeft plannen aangekondigd voor de toevoeging van A220 productie in Mobile in oktober 2017. De bouw van de belangrijkste A220 flowline hangar en andere gebouwen voor de nieuwe A220 begon op de Mobiele Aeroplex op Brookley aan het begin van dit jaar. Airbus is de productie van de eerste paar vliegtuigen in sommige van de huidige A320 familie gebouwen en nieuw-ingebouwde ondersteuning voor het personeel. De eerste AMERIKAANSE A220 – een A220-300 bestemd voor Delta Air Lines – is gepland voor levering in het 3e kwartaal van 2020. Door het midden van het volgende decennium, de faciliteit zal produceren tussen de 40 en 50 A220 vliegtuigen per jaar.

De A220 is de enige vliegtuigen die speciaal gebouwd voor de 100-150 stoel markt; het levert onvergelijkbare brandstofverbruik en widebody het comfort van de passagiers in één gangpad vliegtuig. De A220 brengt state-of-the-art aerodynamica, geavanceerde materialen en Pratt & Whitney ‘ s van de nieuwste generatie PW1500G gericht turbofan motoren aan te bieden ten minste 20 procent lager brandstof branden per zetel ten opzichte van vorige generatie vliegtuigen. De A220 biedt de prestaties van een grotere interne-gangpad vliegtuig. Met een orderportefeuille van 551 vliegtuigen van eind juni 2019, de A220 heeft alle referenties om te winnen het leeuwendeel van de 100-tot 150-zits vliegtuigen markt, met een geschatte vertegenwoordigen de 7000 vliegtuigen in de komende 20 jaar.

Airbus heeft een sterke en langdurige banden met de Verenigde Staten, met Airbus-vliegtuigen wordt geëxploiteerd door de grootste luchtvaartmaatschappijen in Amerika. Bovendien Airbus is een belangrijke partner van de AMERIKAANSE lucht-en ruimtevaart bedrijven en werknemers. Het bedrijf heeft aangeschaft $48 miljard van onderdelen en materialen van Amerikaanse leveranciers in de laatste drie jaar alleen, en ondersteunt meer dan 275.000 Amerikaanse banen. Onder de faciliteiten in de AMERIKAANSE Airbus heeft: engineering centra in Kansas en Alabama; training faciliteiten in Florida en Colorado; materiaal ondersteuning en het hoofdkantoor in Virginia; een innovatieve denktank (A3) in Californië; een drone-data analyse-business (Airbus Antenne) in Atlanta, Georgia; helikopter productie en assemblage faciliteiten in Texas en Mississippi, en een satelliet-productie faciliteit (OneWeb) in Florida.