Airbus begynner USA produksjon av A220-fly

0
26

Den A220 er den eneste fly formål-bygget for 100-150 sete markedet; det gir enestående drivstofføkonomi og widebody passasjer komfort i en enkelt-midtgangen fly.

googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

BANGKOK – Airbus har offisielt begynt produksjon A220 i USA Det første laget av A220 produksjon arbeidere begynte å jobbe på Airbus’ Mobile, Alabama-basert produksjon anlegget følgende deres siste retur fra on-the-job training i Mirabel, Quebec, Canada, hvor A220-programmet og primære final assembly line er plassert.

“Utvidelsen av våre kommersielle fly produksjon i Mobile til en nytt produkt linje – med 400 andre jobber for å støtte det videre stivner Airbus’ stående som en virkelig global fly produsenten, og bekrefter uten tvil at Airbus er en viktig del av usas produksjon landskapet,” sa Airbus Americas Styreformann og administrerende DIREKTØR C. Jeffrey Knittel. “Med Mobil, og vår produksjon nettverk i Asia, Canada og Europa, har vi strategisk opprettet en verdensomspennende industriell base for å bedre betjene våre kunder.”

Airbus annonsert planer for tillegg av A220 produksjon i Mobile, i oktober 2017. Bygging på de viktigste A220 langt rør hangar og annen støtte bygninger for den nye A220 begynte på Mobile Aeroplex på Brookley i begynnelsen av dette året. Airbus er å produsere de første få flyet i noen aktuelle A320-familien bygninger og nylig bygget støtte hangarer. Den første USA-laget A220 – en A220-300 bestemt for Delta Air Lines – er planlagt for levering i 3. kvartal i år 2020. Ved midten av neste tiår, anlegget vil produsere mellom 40 og 50 A220 fly per år.

Den A220 er den eneste fly formål-bygget for 100-150 sete markedet; det gir enestående drivstofføkonomi og widebody passasjer komfort i en enkelt-midtgangen fly. Den A220 bringer sammen state-of-the-art aerodynamikk, avanserte materialer og Pratt & Whitneys siste generasjon PW1500G rettet turbofan-motorer å tilby minst 20 prosent lavere brenne drivstoff per sete i forhold til forrige generasjon fly. Den A220 tilbyr ytelsen til større single-midtgangen fly. Med en oppdragsreserve av 551-fly som i slutten av juni 2019, den A220 har alle legitimasjon for å vinne brorparten av 100-til-150-seters fly markedet, antatt å representere 7,000 fly i løpet av de neste 20 årene.

Airbus har sterke og langvarige bånd til Usa, med Airbus-fly som drives av de største flyselskapene i usa. I tillegg, Airbus er en viktig partner for USA flyindustri og arbeidere. Selskapet har kjøpt $48 milliarder kroner av komponenter og materialer fra Amerikanske leverandører i de siste tre årene, og støtter mer enn 275,000 Amerikanske arbeidsplasser. Blant sine fasiliteter i USA Airbus har: engineering center i Kansas og Alabama; training facilities i Florida og Colorado, materialer støtte og hovedkvarter i Virginia, en nyskapende tenketank (A3) i California, en drone data analyse business (Airbus Antenne) i Atlanta, Georgia, helikopter produksjon og montering fasiliteter i Texas og Mississippi, og en satellitt-produksjonsanlegg (OneWeb) i Florida.