St. Maarten inlägg 131% ökning anländer i första hälften av 2019

0
6

Resenärer som är på väg tillbaka till populära St. Maarten som flyg öka, hotell och restauranger öppna, och de flesta aktiviteter är tillbaka i drift.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

New YORK, NY – Resenärer återvänder till St. Maarten i starka siffror som ön, rapporterar 131% ökning i ankomster från januari till juni 2019 jämfört med samma period förra året. Med viktiga hotel re-öppningar i Q4 2018 och Q1 av 2019 tillsammans med stora flygbolag ökar service till ön, researrangörer redovisar också starka siffror inklusive fyrbäddsrum tvåsiffrig procentuell tillväxt i försäljning och hotellnätter denna populära resmål.
 
Mellan januari och juni i år, St. Maarten välkomnade 171,543 besökare som 107,968 var från Nordamerika: 92,285 från USA och 15,683 från Kanada. I motsats till ön välkomnas 177,589 besökare mellan januari och December 2018 inklusive 67,533 från USA och 9,162 från Kanada under samma period av ett år.
 
För sin del St. Maarten Gästfrihet och Trade Association (SHTA) har också rapporterats stark hotel kapacitetsutnyttjandet för de första sex månaderna av året med medelvärden av 81,9% för Q1 2019 och med 71,4% för Q2 i år

“Dessa siffror visar hur mycket vi har blivit bättre sedan Orkanen Irma och visa motståndskraft vårt folk”, sade St. Maarten Minister för Turism, Ekonomi, Trafik och Telekommunikation, Den Ärade Stuart Johnson. “Som St. Maarten fortsätter att bygga på ett hållbart sätt, vi är glada att antalet besökare är kvar på öka. Vi välkomnar vår nya och återkommande besökare som vi fortsätter att främja mångfalden i vårt turism och gästfrihet av vårt folk”, sade Minister Johnson.

“Vi är glada över att se dessa siffror”, sade St. Maarten Chef för Turism Maj-Ling Chun. “Alla i branschen har arbetat outtröttligt för att säkerställa att våra turism sektorn återhämtar sig stark och att låta besökarna vet att vi är öppna för företag. Vi är mycket glada att se att våra lojala besökare är nu tillbaka till ön i större antal.”

Nästan två år efter bortgången av orkaner Irma och Maria i September 2017, infrastruktur på St. Maarten har gjort stora framsteg i att återgå till det normala och ön har varit välkomna besökare med öppna armar.

Stora AMERIKANSKA flygbolag Delta Air Lines, American Airlines, JetBlue, Förenade, och Anda har alla återvänt med regelbunden service. Reguljära flyg från Toronto och Montréal på Air Canada, Sunwing, och Air Transat har också återupptagit. Flygplatsen räknar med att vara i full drift Q1 2020.

Över 65% av hotell, och tid-aktier över hela ön har nu åter öppnat, och gästerna kan välja från ett brett utbud av boende för alla med ett uppdaterat utseende och design. Villor och hem-dela industrin har visat en stark ökning och närvaro i år, som ger gästerna med alternativa boende.

Matälskare som tittar att njuta av öns olika kulinariska alternativ, kan du välja från ett brett utbud av restauranger och barer på stranden, inklusive gamla favoriter och helt nya anläggningar som alla erbjuder bättre tjänster och faciliteter.

Och nästan alla på ön aktiviteter från zip-lining, ATV turer, ridning och segling, kajakpaddling, dykning och rom vinprovningar är tillgängliga för besökare som vill göra mer än att bara koppla av på någon av St. Maarten 37 fantastiska stränder