Samsung Galaxy A30s och A50s certifierade av Wi-Fi Alliance

0
44

Med det officiella tillkännagivandet av Galaxy A10s igår det är uppenbart att Samsung: s strategi för A-serien framöver kommer att få “S” uppgraderingar till sin populära enheter cirka sex månader efter att de släppts.

Galaxy A30s och A50s verkar vara nästa i raden för denna strategi som att de bara dök upp på Wi-Fi alliance webbplats med SM-A307FN/DS-och SM-A507FN/DS-modellen nummer.
Samsung Galaxy A30s och A50s Wi-Fi certifieringar

Även om vi inte få mycket information om de enheter bortsett från dem som kör Android 9 Paj och som har dual-band Wi-Fi-funktioner, vi har tidigare Geekbench går att fylla oss i.

Den A30s-har Exynos 7885 SoC ihop med 3GB RAM och förväntas komma med en trippel kamera mängd i förhållande till det dubbla shooter som finns på den reguljära A30. Resten av specifikationer balansräkning kommer att innehålla samma 6.4-tums Infinity-V display och 4 000 mAh-batteri.
Samsung A30s och A50s Geekbench listor

Den A50s å andra sidan kommer förpackning Exynos 9610 chipset ihop med 4GB RAM precis som vanilj version. Det förväntas att komma med bättre kameror och ett större batteri, men vi har fortfarande inte någon tillförlitlig information på denna front.

Vi bör se mer info på A30s och A50s under de kommande veckorna så håll ögonen öppna.

Källa 1 • Källa 2 • Källa 3 | Via-1 • Via 2