Xiaomi är vikbara telefonen kommer att ha en trippel kamera, EUIPO ansökan avslöjar

0
62

Xiaomi har lämnat in en design för sin vikbara telefonen med EU: s Immateriella Äganderätt. Den tekniska ritningar visar bekant dubbel-vik design men också avslöja en trippel kamera på baksidan. Hur funkar det?

Officiella design schematisk bild av Xiaomi är vikbar telefon

Xiaomi upp två videor på telefonen. De visar på hur telefonen är uppdelad i tre segment – vänster och höger-segmentet vik bakom center-segmentet. Och genom att göra så, kommer de att täcka kameran på baksidan.

Det är inte som visas i videon, men det finns inget annat sätt att detta kommer att fungera. Det kommer att bli svårt att spinna detta som en sekretessfunktion som det kommer sannolikt att bli en selfie-kamera på framsidan som kommer att förbli utan lock. Om inte, naturligtvis, Xiaomi används en pop-up kamera (design inte visa en selfie cam hursomhelst).


Toppen och botten utsikt • Sida utsikt

Du kan se det i dessa inofficiella gör (övre vänstra hörnet). Den vikta segment skapa en slags sekundära bakre displayen, men de täcker kameran.Inofficiella 3D gör Xiaomi är vikbar telefon

Vad hände med Xiaomi är vikbar telefon, ändå? Det var tänkt att komma ut i Q2 och kosta hälften av vad Samsung laddar för Galaxy Vik. Men efter att Samsung erinras om översynen enheter och skjutit upp lanseringen alla företag lovande vikbara telefoner gick lugnt – Samsung själva, Huawei, Xiaomi och resten är ändå att engagera sig i en hård lanseringsdatum för sina telefoner.